„Aš kaifuoju būdama šalia tiek talentų. Man labai patinka būti laidų komisijose, bet nemėgstu skirti balų... Kaip gali vertinti žmogų balais? Juk čia žmonės atiduoda savo jėgas ir talentą. Kitiems gali atrodyti, kad tai tik pasimaivymas televizijoje. Ne, visi dalyviai įdeda daug darbo, nervų, išgyvenimo ir įtampos, kad pasiektų kuo geresnį rezultatą. Norisi palaikyti, o čia – žaidimas, jo darbą turi vertinti balais“, – sako Livija Gradauskienė.

Puikia energija spinduliuojanti ir visuomet su šypsena veide televizijos ir radijo laidų vedėja pripažįsta, kad jos gyvenime būna ir liūdnų dienų. Ir ne tik viskas aplink džiugina, bet ir erzina, todėl ji įvardijo pagrindinį dalyką, kurio negali pakęsti, rašoma spaudos pranešime.

„Labiausiai mane pykdo bukumas. Visomis prasmėmis. Nes tu juk gali kvailai ką nors daryti, gali dergtis, gali net kažkokį nusikaltimą daryti, bet jeigu tai yra daroma talentingai ar kažkaip įdomiai, yra kitaip. Aš labai domiuosi, kaip veikia smegenys ir skaičiau knygą, kurioje pasakojama apie Daningo-Kriugerio efektas, kuomet žmogaus smegenys yra tokios kvailos, kad jos nesupranta, jog yra kvailos ir tada tu jau nieko negali padaryti. Taip yra ir su žmonėmis, kuo jis kvailesnis, tuo jis jaučiasi protingesnis“, – savo nuomone dalinosi Livija Gradauskienė.

Livija Gradauskienė

„Aš taip pat esu galvojęs apie nusikaltimą. Kad pavyzdžiui, jeigu žmogus apiplėšė banką: ilgai planavo, kasė tunelius, viską kruopščiai darė, apskaičiavo, na, kaip filmuose būna. Ir jis pavogė 10 milijonų, tai aš manau, kad jį reiktų bausti ne tokia griežta bausme, kaip tą kvailį, kuris stovėdamas prie šiukšlių dėžės numetė šiukšlę ant žemės“, – LNK laidoje „Šeškinės 20“ savo mintimis dalinosi vedėjas G. Savickas.

Atvykusi į LNK intelektualaus humoro laidą „Šeškinės 20“ Livija pripažino, kad nors ir dirba darbą, kuris reikalauja nuolatinio bendravimo su žmonėmis, kartais ji nemėgsta kalbėti. Ji teigia, jog intensyvus bendravimas reikalauja labai daug jėgų.

„Iš tiesų, niekas netiki, bet aš nemėgstu kalbėti. Būna, kad grįžusi į namus tiesiog tyliu. Net mano mama sako, kad su tavimi neįmanoma pakalbėti, nieko iš tavęs neišgausi, gerai, kad Mariukas (sutuoktinis – aut. past. ) yra, pasako viską, papasakoja! Darbas reikalauja labai daug energijos. Nors atrodo tu tiesiog bendrauji lengvai, laisvai, bet juk tai nuolatinis kontaktas su žmogumi ir tai tave tikrai išsunkia“, – atviravo Livija.

Šį trečiadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Šeškinės 20“ svečiuosis Livija Gradauskienė ir boksininkas Evaldas Petrauskas su žmona Goda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)