„Mums labai patinka vienas kitą „pagraužti“. Žinote, koks latvių nacionalinis patiekalas? Kitas latvis... Kai ruošiausi važiuoti į Roterdamą, buvo daug komentarų... Buvo iškvietę net į policiją, nes kažkas turėjo pretenzijų, kodėl tokia daina su tokia žinute, kas ją išrinko, kad kai kurie žmonės su tuo nesutinka“ – prisimins Samanta Tina, kurios didžioji gyvenimo svajonė buvo būtent „Eurovizija“.

Tačiau iš aštunto karto į ją patekusi dainininkė suprato: realybė yra labai toli nuo jos iliuzijų, rašoma spaudos pranešime.

Kad populiarumas ir pergalės – ne tik pagyros, bet ir žiauri kritika, anksti patyrė ir grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė.

„Brolis išmokė tėvus skaityti komentarus. Niekada jam už tai neatleisiu. Nes prisiskaitę apie mane visokių nesąmonių tėvai ir verkė, ir gėrė vaistus. Man, beje, taip pat vienu metu reikėjo raminamųjų“, – prisimins Nijolė, kuri kadaise sukosi ne vieno skandalo epicentre.

Kad pavydas ir apkalbos – populiariausiųjų realybė patvirtins ir Oksana Pikul, ir Monika Kvietkutė, ir buvusi „Olialia pupytė“ Skaistė Steikūnaitė. Būtent todėl ji, prieš penkerius metus dingusi iš viešumos, norėjo saugoti 15-metę savo dukrą Patriciją ir neleido jos į TV projektus. Bet, likimo ironija, Patricija veržte veržėsi dainuoti. Taip jau nutiko, kad šiemet Patricija dalyvauja projekte „Lietuvos balsas. Kartos“ ir, kaip pati prisipažins „KK2 Penktadienyje“, nuolatos kenčia dėl įžeidinėjimų.

Jei anksčiau Patricijai priekaištaudavo, kad jos mama – buvusi pupytė, tai dabar kliūna Patricijos balsas, išvaizda.

„Dauguma sako: tu negali dainuoti, tu – negraži, tu – stora. Tu nieko nepasieksi šiam gyvenime. Pažiūrėk, kaip atrodai, koks makiažas, kokie nagai. Tau gi tik 15“, – pasakos Patricija.

Paauglė prisipažins, kad visa tai ji jautriai ima į širdį, tačiau savo „heiteriams“ jau labai greitai triuškinantį atsaką ir įrodymą, kad ji verta ir scenos, ir grandiozinės ateities.

„KK2 penktadienis“ su ryškiausiomis TV projektų žvaigždėmis – jau šį vakarą, 19.30 val., tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)