Nesunku ir pastebėti, kaip dešimt šeimyninio gyvenimo metų pakeitė žinomą aktorę. Anksčiau Editą buvo galima sutikti kaip reikiant pasipuošusią visuose žvaigždžių vakarėliuose, pozuojančią ant raudonojo kilimo su šampanu rankoje. O dabar ji patikina metų metais dėvinti tuos pačius drabužius. Šiandien aktorė sako atvirai - jos karjera nesusiklostė taip, kaip ji norėjo.

„Viską dariau, viską dariau, ir niekas nepasiteisino. Tai va, dabar nusprendžiau daryti ne taip, kaip reikia, o taip, kaip man norisi ir pažiūrėsime, kas iš to išeis.

Dėl to, kad nuo to, kiek tu vakarėlių lankei, ar buvai kino festivalyje, nei vieno vaidmens pasiūlymo ir nė vieno kvietimo aš nesu sulaukus.

Tai gal skirtingas kelias yra visiems žmonėms. Gal mane čia likimas saugojo. Neaišku, kuo būčiau pavirtusi, kokia hidra, jeigu būčiau gavusi visa tai“, - šįvakar Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakos pašnekovė.

„Džiaugiuosi, kad po tiek nusivylimų man pagaliau vėl ateina noras kurti“, - sako Edita ir patikina nustojusi laukti režisierių skambučių, o vietoj to pati ėmusi su kolegomis režisuoti spektaklius, arba kaip pati sako - kurti viską nuo nulio.

Edita neslepia - jos karantinas buvo itin produktyvus. Jiedu su vyru dirbo išsijuosę. Šiame centre vienu metu gyventi ir dalyvauti užsiėmimuose gali net trisdešimt žmonių. O kur dar didžiulė teritorija lauke - viskam reikia šeimininkų priežiūros.

Netrukus, vasarį, pas Editą ir Liną į stovyklą susirinks būrys vaikų: „Noriu, kad iš čia vaikai išvažiuotų žinantys, kad jie stiprūs, kad mokėtų susitvarkyti su savo emocijomis. Bus daug sporto. Bus daug kalbėjimo, kaip save suturėti, kur tą pyktį padėti.

Aš matau ir savo dukterį, kaip ji jau naudoja kai kuriuos tuos dalykus - kad ir kvėpavimo pratimus. Jau tiesiog intuityviai, kai tiesiogi jai yra negerai, ji pradeda giliai. Vietoj to, kad rėktų ant mamos arba staugtų, klyktų viduje. Vadinasi, tai veikia.“

Apie visa tai - šįvakar 21.00 val. Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją