Praėjusį savaitgalį kalėdinis žaidimas „galvOK“ šeimas sujungė – Ieva Daugirdaitė stojo palaikyti savo sužadėtinio Marijono Mikutavičiaus, o Mantas Katleris bandė nugalėti kartu su savo tėčiu Sauliumi. Šį kartą, pirmąją Naujųjų metų dieną, įvyks atvirkščiai – žaidimas trumpam išskirs Zvonkus. Kaip rašoma pranešime spaudai, Katažina į sukčiausius klausimus bandys atsakyti drauge su Marijonu, o Deivydas palaikys kompaniją Mantui. Kuris – Katažina ar Deivydas – taps nugalėtoju?

Katažina neslėps – 2022 metus ji nori pradėti kaip įmanoma smagiau, todėl ir klausimai, kuriuos rinksis kartu su kapitonu, puikiai tai atspindės. Jau pirmoji tema, kurią pasirinks ši komanda, prajuokins Deivydą, kuris neslėps, jog jo žmonai tikrai netrūksta išmonės. „Žmona su fantazija – kiekvieno vyro svajonė“, – juoksis jis.

Pagyrų savo antrajai pusei negailės ir Katažina, kuri laidoje ne tik atskleis stipriąsias vyro puses, bet ir neslėps, kad Deivydo visuomet yra linkusi klausytis, kadangi jam jaučia didelį pasitikėjimą.

Laidoje netrūks ir pašmaikštavimų apie Naujųjų metų vakarėlius bei pirmąją metų dieną. „Man atrodo, kad sausio 1-ąją kartais reikia pasikeisti vardą, nes tu nenori būti tuo, kuo buvai vakar. Tau gėda, – sakys laidos vedėjas Andrius Žiurauskas.

„Tada praverstų pasikeisti ir veidą…“ – juokais žaidimo vedėjui pritars ir M. Mikutavičius.

Naujametinėje laidoje bus gausu staigmenų – tiek muzikinių pasirodymų, tiek ir netikėtų eksperimentų. Čia pat, scenoje, netgi bus gaminama cukraus vata. Ar svečiams pavyks jai atsispirti?

Žaidimo metu D. Zvonkui teks netikėta muzikinė užduotis – specialiai jam bus paruoštas pianinas iš… bananų. O juo naudojantis žinomam kompozitoriui teks sugroti legendinę ABBA dainą, be kurios neįsivaizduojami jokie Naujieji metai.

Deivydas ir Mantas bandys perprasti klausimus apie moteris, o Marijonas prisimins jam kadaise gruzino pasakotą tostą, kuris prajuokins publiką. Vis dėlto galiausiai pora žaidime ims jausti ir įtampą. „Sėdžiu ir raudonuoju nuo jų teisingų atsakymų – ima darytis nepatogu“, – stebėdama sėkmingą Deivydo žaidimą pripažins Katažina.

Tačiau kuris – Deivydas ar Katažina – iš tiesų taps nugalėtu?

Naujametinis „galvOK“ žaidimas – jau šį šeštadienį, sausio 1 d., 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją