Laidoje A. Grigorian prabils apie ne visiems suprantamą savo gyvenimo tempą, priežastį, kodėl neturi savo namų, ką jai reiškia įvairūs apdovanojimai, kokių talentų dar turi bei kodėl kartą yra tekę praleisti naktį vienutėje, rašoma pranešime spaudai.

Žiūrovai sužinos ir neįtikėtiną istoriją, kodėl karantino metu net tris mėnesius visa Preila skambėjo nuo įspūdingo A. Grigorian balso.

„Jei 3 mėnesius nedainuosi, vėliau, kad įeitum atgal į formą, tau prireiks 6 mėnesių. Tai yra raumenynas, kurį turi nuolat palaikyti. Net atostogų metu esu linkusi bent 10 minučių per dieną padainuoti tam, kad neišeičiau iš formos. Todėl ir Preiloje po pusvalandį dainuodavau. Eidavau į miškus, nes nenorėdavau gąsdinti nei vaikų, nei kaimynų. Tik neapskaičiavau fakto, kad ir vanduo tą garsą labai stipriai neša… Todėl nors ir norėjau, kad niekas negirdėtų, galiausiai išėjo taip, kad kuo arčiau jūros, tuo daugiau garsas sklinda po visą miestą“, – besišypsodama laidoje pasakos ji.

Geriausia pasaulio soliste tituluota Asmik pasakos, kad nors už visus savo apdovanojimus yra be galo dėkinga bei suvokia, kiek tai reiškia jos komandai, pati sakosi dirbanti ne dėl to. O štai tėvai – didžiausias jos autoritetas.

„Mano tėvai man iš vienos pusės visuomet buvo didžiausi mokytojai ir pasididžiavimas, o iš kitos – ir didžiausia baimė, iš kurios iki šiol negaliu, ir, turbūt, negalėsiu atitrūkti, nes jie buvo labai rimti profesionalai. Manau, kad nė vienas apdovanojimas žemėje man niekada nesuteiks to jausmo, kad aš viską padariau ir esu verta būti jų dukra. Nežinau, ar pasaulyje yra tiek apdovanojimų, kad galėčiau užsitarnauti tokį jausmą“, – atviraus ji, o žiūrovai šiuos žodžius palydės gausiais plojimais.

Ir nors atrodytų, kad nuolatos dėl savo darbo keliauti ir būti tokia sėkminga operos soliste yra jau pakankamai daug laiko užimantis uždavinys, A. Grigorian pasakos, kad nė vienos minutės neleidžia veltui – visuomet kažką susigalvoja. O sportas – viena jos aistrų.

„Visuomet viską keičiu – esu išbandžiusi kovos menus, jogą, šokius. Visuomet norėjau išbandyti ir parkūrą, bet mano vienas treneris yra pasakęs: „Motina, koks dar parkūras?“ (juokiasi). Bet vis tiek sau sakiau, kad tai pabandysiu. Jei scenoje sugebėsiu persiversti per staliuką, man atrodo, kad tai jau bus pasiekimas“, – žiūrovų nuostabai pasakos ji.

Daugiau neįtikėtinų istorijų iš A. Grigorian gyvenimo – jau šiandien, laidoje „Gero vakaro šou“ 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją