Žaidime jiems padės jau ne vieną dalyvį į pergalę atvedę kapitonai. Marijonas Mikutavičius žais komandoje su A. Minalga-Soliariu, o Mantas Katleris dės visas pastangas, kad žaidimą nugalėtų kartu su E. Dragūnu-SEL, rašoma spaudos pranešime.

Išbandyti savo stiprybę atsakinėjant į sukčiausius „galvOK“ klausimus atlikėjai ryžosi likus vos savaitei iki Kalėdų. Tiesa, šiais metais didžiosios metų šventės tiek E. Dragūnui, tiek Soliariui bus darbingos – abu jie neslepia, kad jas praleis scenoje, kurdami nepamirštamą reginį gerbėjams.

Egidijus Dragūnas-Sel ir Mantas Katleris

Šios savaitės žaidimo temos kaip niekad anksčiau bus persmelktos grožio, romantikos ir linksmybių. Klausimas apie moteris ir grožį, o ypatingai – apie gražuolių konkursus XX a. Londone, pritrauks Manto ir Egidijaus dėmesį. Savo ruožtu pastarasis dalinsis žiniomis apie įvairias moterų praeityje naudotas priemones savo grožiui paryškinti. Viena jų – originalus būdas namų sąlygomis pasigaminti plaukų laką. „Jis buvo ir prieš šimtą metų, tik kitokiu pavidalu. Žmonės maišydavo cukrų ir vėliau į jį merkdavo galvą. Tos šukuosenos būdavo pilnos utėlių, nes su jomis miegodavo lovoje ir plaukų neišsipindavo“, – pasakos jis.

Tiesa, nuo tokių temų nutolus, šiai komandai į klausimus atsakyti seksis sunkiau. „Žinok, aš truputį matau į ateitį. Mes šiandien pralošime“, – po kelių nesėkmių nebeišlaikys besijuokdamas E. Dragūnas.

Tačiau netrukus jis įrodys priešingai – į keletą klausimų atsakys taip greitai, kaip niekas šioje laidoje dar nėra to daręs. Galiausiai jis M. Katleriui netgi siūlys idėją komandoje pasiskirstyti rolėmis – tegul Mantas klausimus renka, o pats Egidijus žadės į visus juos atsakyti.

Egidijus Dragūnas-Sel ir Mantas Katleris

Soliaris ir Marijonas taip pat nenutols nuo savo priešininkų temų ir rinksis romantiškus klausimus. Vienas jų bus apie pasimatymus. Marijonas pasakos, kad savo paskutinį pasimatymą puikiai atsimena, kadangi jis buvo su sužadėtinė Ieva. O Soliaris prabils ir apie savo meilės reikalus: „Aš su saviške į pasimatymus vaikštau kasdien“.

„O aš labai tikiuosi, kad į pasimatymą eisiu rytoj – labai to norėčiau“, – romantiškai nuotaikai pasiduos ir laidos vedėjas Andrius Žiurauskas.

Kokia tema sudomins odontologijos kliniką atidariusį Soliarį? Ką savo mašinoje pastaruoju metu visuomet turi E. Dragūnas? Apie kokį prietarą jis pagalvoja prieš lipdamas į sceną? Visa tai pamatysite jau šio šeštadienio laidoje.

Žaidimas „galvOK“, kurio negalite praleisti – jau šį šeštadienį, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)