Praėjus daugiau nei pusmečiui, šie „burbulo“ dalyviai susitiks ir vėl. Tik šįkart – dar konkurencingesnėje žaidimo „galvOK“ aplinkoje. Kuriam seksis geriau? Justinas papildys Marijono Mikutavičiaus komandą, o Kristina, atsakydama į sukčiausius klausimus, tikėsis pagalbos iš kapitono Manto Katlerio, rašoma pranešime spaudai.

Ar žaidimas neprivers jų suabejoti, ką tikrai žino, o kur dar reikėtų pagalvoti?

Panašu, kad Kristinai įveikti Justiną gali nebūti lengva – šis prisipažino esantis pats tikriausias žaidimo entuziastas, sirgalius.

„Žiūrėdavau visas laidas, esu matęs visus sezonus. Šis žaidimas išsiskiria nuo kitų, nes klausimai yra labai smagūs, verčiantys remtis loginiu mąstymu. Tai mane žavi labiausiai“, – sako jis.

Justinas neslepia, kad yra azartiškas, o juokdamasis prideda, kad kartais – net per daug.

„Manau, kad apie tai galima spręsti iš to, kad vis bandau laimę įvairiuose TV projektuose. Čia mane pagauna azartas, viską norisi padaryti vis geriau. Manau, kad aš pats sau esu didžiausias konkurentas. Ir taip yra visur. Visur norisi gerai pagalvoti, priimti gerą sprendimą. Kam tada žaisti, jei nesieki pergalės?“ – šypsosi jis.

Šios laidos filmavime Justinas ir Kristina susitiko pirmą kartą po „Didžiojo šou burbulo“.

„Po projekto grįžau į įprastą gyvenimą – leidžiu kūrinius, turiu labai daug veiklos. Bet kartais net pasiilgstu viso to, kas pavasarį vyko „burbule“, kadangi ten visuomet galėjai daryti tai, ką tą akimirką veikti norėdavosi labiausiai“, – prisipažinimais dalijasi jis.

Tačiau net ir dabar, praėjus kiek daugiau nei pusei metų po projekto pabaigos, J. Lapatinskas teigia viską, kas vyko tas kelias pavasario savaites, atsimenantis taip, it tai būtų vykę vos vakar.

„Socialiniuose tinkluose turime sukūrę visų dalyvių bendrą susirašinėjimą, kuris naktimis atgyja taip, kaip ir mes patys tuo metu atgydavome projekte (juokiasi). Kai po projekto susigulėjo visos emocijos, supratau, kad pradėjau matyti gyvenimą visai kitomis spalvomis.

Gal to išmokau „burbule“, tačiau dabar, jei kažkas negerai, sugebu atsikelti ir problemas eiti spręsti čia ir dabar. O kai tai padarai, jautiesi be proto laimingas. Žinoma, kartais tai pasimiršta, bet juk ir realiame gyvenime būna pačių įvairiausių dienų“, – šypteli jis, o žiūrovams linkėdamas gražių ateinančių švenčių, primena nepamiršti ir kiek „pagalvOti“.

Kaip buityje galima labiausiai sumažinti CO2 kiekį? Kokiu atveju nebenaudojamus daiktus žmonės išmestų lengviau? Kas pastaruoju metu sparčiai populiarėja tarp jaunimo?

Atsakymai į visus klausimus – jau šį vakarą, 19.30 val. žaidime „galvOK“ per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją