„Duetas skambėjo labai gerai. Tai buvo mūsų radijo stoties desertas. Tačiau vyrams prireikė gryno oro, pokyčių, naujovių. Džiaugiuosi, kad abu liko ZIP FM ir toliau kurs gerą produktą,“ - pranešime spaudai sako ZIP FM laidų vedėja ir programų direktorė Ieva Kakariekaitė.

Būtent ji tapo naująja Timūro partnere ryto laidoje „ZIP rytas“. Iškart po jų eteryje pasirodys Gedo ir Eglės Kernagytės-Dambrauskės duetas.

Iširus Gedo ir Timūro duetui, beveik metus ZIP FM eteryje dirbanti Eglė Jurgaitytė „užsidirbo“ autorinę laidą. Ją radijo stoties klausytojai girdės darbo dienomis nuo 14 iki 16 val.

„1100 laidų. Skaičius įspūdingas. Matant jį norisi sau pačiam per petį paplekšnoti. Bet norisi ir naujų potyrių, pasitikrinti, kaip skambame su kitais kolegomis. Aš ir Eglė Kernagytė.... skayčiau, svajonės pildosi. Esame pasiruošę kitam 1100,“ - juokiasi G. Saročka.

„Aš džiaugiuosi kolegų sėkme. Gedas su Egle Kernagyte dabar turi savo laidą ir sužibės dar labiau. Eglės Jurgaitytės sėkme radijuje aš neabejoju. Ji labai talentinga. Tas rytinis meilės ir pozityvumo inkubatorius, kurį mes buvome sukūrę savo trijulėje, užaugino visus iki šio momento, kai mus mėgstantys klausytojai gali dar labiau mėgautis ZIP FM visą dieną. Šie pokyčiai yra tik į gera,“- sako T. Augucevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)