„Tai vienas linksmiausių ir azartiškiausių muzikinių žaidimų pasaulyje“, – pranešime spaudai intriguoja projektą Lietuvoje adaptuojančių kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseris Gediminas Jaunius. Projektą ves Gineso pasaulio rekordų savininkas Rokas Bernatonis, o detektyvų komisijoje dirbs Karolina Meschino ir Monika Liu.

Muzikinis detektyvas

Žaidimo „Aš matau tavo balsą“ esmė – išsiaiškinti, ar studijoje padainavęs asmuo iš tiesų puikiai moka valdyti balsą, ar, atvirkščiai, yra visiškas scenos naujokas. Tačiau tai padaryti nėra paprasta: visi dainininkai pasirodo žiopčiodami pagal įrašą, todėl norint atpažinti, ar žmogus iš tikrųjų moka dainuoti, ir ar fonogramoje skamba jo paties balsas, reikia gerai pasukti galvą ir net turėti specifinių muzikinių žinių.

Tai padaryti dalyviui padeda penki muzikiniai detektyvai: garsiausi Lietuvos muzikos pasaulio profesionalai, kurie kartu su juo įsitraukia į nuotaikingas diskusijas siekiant atpažinti, kas yra geras, o kas – prastas dainininkas.

„Iš „Kaukių“, BTS ir „Kalmaro žaidimo“ žemės į Lietuvą atkeliauja dar viena visą pasaulį užkariavusi pramoga lengvai įsimenamu pavadinimu „너의 목소리가 보여“, – šypsosi LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas. – Šis korėjiečių sugalvotas formatas įgyvendintas jau 23-jose šalyse, tarp jų ir JAV, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, o LNK ir vėl su užsidegimu pirmoji Lietuvoje pristato smagiausias pasaulines televizijos naujoves. Kaip ir „Kaukėse“, šio projekto centre – paslaptis.“

Žaidimo formatas įdomus ir tuo, kad jo metu blogus dainininkus atskirti nuo gerų galima ne tik dainavimo, bet ir kitokio pobūdžio užduočių metu: išklausant dainininkų sumeluotas arba realias gyvenimo istorijas ar užduodant momentinius klausimus apie jų sumeluotas arba realias pagrindines profesijas.

„Procesas be galo įdomus, nes jo metu pažinsime tiek dainavimo meno subtilybes, tiek skirtingus – realius ar suvaidintus personažus ir, be abejo, sirgsime už dalyvius, kurie gali laimėti tikrai įspūdingą prizą“, – papildo G. Jaunius, kartu su komanda į lietuvišką eterį paleidžiantis jau ketvirtą tarptautinio formato televizijos projektą.

Proga sužibėti kiekvienam

Projektą „Aš matau tavo balsą“ ves Gineso rekordininkas, vienas garsiausių iliuzionistų Baltijos šalyse Rokas Bernatonis. Rokas puikiai pažįstamas tarptautinei auditorijai iš milijonus žiūrovų pritraukusio iliuzijų šou „Fools up“, įspūdingų šou Las Vegase bei du kartus pasiekto pasaulinio kortų metimo rekordo.

„Rokas yra ne tik puikus iliuzionistas, savo srities pasaulinio lygio profesionalas, bet ir įvairiapusis scenos virtuozas: pradedant jo puikiu humoro jausmu ir inteligencija, baigiant publikos pajautimu bei galimybe reaguoti į įvairiausias situacijas. Rokas jau seniai yra žinomas veidas užsienio šalyse, todėl jo, kaip vedėjo, debiutas Lietuvoje – labai ilgai lauktas ir tikrai daug žadantis“, – scenos atradimu džiaugiasi G. Jaunius.

Paties Roko teigimu, projektas jį iš karto sužavėjo savo profesionalumu ir tuo pat – paprastumu.

„Nors laidos formatas labai aukštos kokybės ir žinomas visame pasaulyje, jame žaviausia tai, kad sužibėti čia gali ir tie, kurie nebūtinai turi muzikinį talentą, bet yra artistiški ar tiesiog drąsūs. Pavyzdžiui, aš pats tikrai negaliu pasigirti balsu, tačiau myliu sceną, mėgstu vaidinti, todėl mielai sudalyvaučiau tokiame projekte ne tik kaip vedėjas, bet ir dalyvis“, – šypsosi Rokas.

Sudalyvauti projekte kiekvieną drąsina ir G. Jaunius.

„Ši laida bus itin azartiška, įtraukianti, emocinga, nes ji turi ir socialinį aspektą: čia kiekvienas paprastas žmogus, nebūtinai susijęs su scena gali laimėti tikrai įspūdingą sumą – nuo 1 000 iki 10 000 Eur. O tokia suma juk jau pildo svajones ar net keičia gyvenimus“, – pabrėžia Gediminas.

Dalyvauti žaidime „Aš matau tavo balsą“ gali bet kuris LNK svetainėje užsiregistravęs dalyvis, tereikės pasirinkti žaidimo vaidmenį: dalyvio (atspėjęs teisingai laimi 10 000 Eur), blogo dainininko (apgavęs spėliotoją laimi 1 000 Eur) arba gero dainininko (likęs žaidime iki galo laimi galimybę padainuoti kartu su scenos profesionalu).

Dalyviui kas kartą padės dvi nuolatinės laidos detektyvės Karolina Meschino bei Monika Liu ir trys kviestiniai muzikos pasaulio svečiai.

„Aš matau tavo balsą“ – jau netrukus per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)