Paklausta, kokias pastangų pareikalavusias detales ji tikisi, vaizdo klipo žiūrovai pastebės, Monique prasitarė apie labiausiai netikėtą ir skaudinantį momentą konkuruojant su kitais atlikėjais.

„Man, kaip ir kitiems kolegoms, kurie stengiasi sukurti kokybišką produktą, kabinėjasi prie kiekvienos smulkmenos, kad tik viskas pavyktų idealiai, labiausiai skaudu dėl to, kad „Youtube“ topuose, mes vis tiek randame pusnuogį pajūryje ant smėlio besivoliojantį bičą su mergina, kuri yra gerokai aukščiau jo standartų. Ji niekada gyvenime nebūtų su juo, bet klipe yra.

Neminėkim vardų, bet daina, kurią pateikiau kaip pavyzdį, prasideda „s“, o baigiasi „pajūry“. Manau, reikėtų susirūpinti savo muzikiniu skoniu, kai šalia mėgstamiausios dainos pavadinimo skliausteliuose yra įrašytas žodis „naujiena“ ir įvardinta premjeros data“, – pastebėjo Monique.

Monika Pundziūtė, Dominykas Klajumas

Žinoma atlikėja paatviravo apie tai, su kokiais atlikėjais ji nieku gyvu nesutiktų kolaboruotis. Šiame sąraše – net paauglių dievaitis ba.

„Niekada! Muzikos stilius ne prie ko. Negalėčiau su juo atlikti dueto dėl asmeninių priežasčių. Aš mėgstu dirbti su žmonėmis, kurie yra... faini“, – atvirai rėžė pašnekovė.

Tiesa, „G&G Sindikatą“ ji mielai pakviestų sukurti kalėdinę dainą, o štai paklausta apie hito „Karalių paslaptys“ atlikėjus „Karališką erdvę“, Monique suglumo: „Kas jie tokie?“.

Rykščių gavo ir kartu su kantri muzikos scenos senbuviu Virgiu Stakėnu dainą įrašęs reperis Keanu Blunt. „Kaip blogai, kaip blogai... Nesupykit, mes ne pikti“, – šmaikštaudama kalbėjo Monique.

Štai aktoriaus ir bardo Kosto Smorigino balsu atlikėja žavisi: „Namai... gerąja prasme. Kai klausai ir tau labai jauku“.

Visą laidą „Delfi TV“ žiūrovai išvys jau šį penktadienį, 9 val. 30 min.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)