„Vyras labai norėjo šuniuko ir jį įsigijo. O tik po to tarėmės, kas jį prižiūrės, kas vaikščios, šers ir t.t.“, - LNK laidoje „Gyvūnų pasaulis“ teigė Renata, kuri tuo metu, kai Leksas atsirado šeimoje, laukėsi vaikelio ir apie jokį keturkojį nesvajojo, rašoma pranešime spaudai.

Deivis, tuo tarpu, turi kitą versiją.

„Mes turime sodybėlę, mes šiek tiek medžiojam ir aš labai norėjau. Kaip sodyboje neturėt šuns, tokios valdos, fainai būtų, kad bėgiotų ir palotų, ir sargas būtų, ir medžioklei pagalbininkas.

Bet kriterijai mano buvo, kad nebūtų agresyvus, kad su vaikais būtų draugiškas, nebūtų problemų“, - patikino jis.

Ir iš tiesų – jokių problemų nebuvo. Bavarų pėdsekys Leksas puikiai sutaria su visais. Ir Deiviu, ir Renata, ir su vaikais.

Tačiau Leksas kartais mėgsta pabėgti. Kodėl? Į šį klausimą atsakys „Gyvūnų pasaulis“. Be to, laida mokys šunį važiuoti automobiliu, negraužti daiktų bei atskleis, kokias dovanas labiausiai mėgsta keturkojai.

Žiūrėkite „Gyvūnų pasaulį“ šį šeštadienio vakarą 17.55 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)