Šis vakaras tapo lemtingas teisėjo Samo mokiniui Nojui – galutiniu teisėjų sprendimu, būtent jam projektą teko palikti, rašoma pranešime spaudai.

Mažiausiai žiūrovų palaikymo sulaukė R. Guido ir Nojus. Jiems atlikus dar po vieną kūrinį, už Nojų balsavo S. Urbonavičius-Samas, už Gvidą – J. Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir Marijonas Mikutavičius.

Pirmoji į sceną žengė Lijana. Mistika ir išskirtinumu žavinti dalyvė nekuria kaukės. Ji yra kitokia ir būtent tai žavi teisėjus ir gerbėjus. „Užburiantis pasirodymas – atrodai kaip karalienė“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

Airidija atsiskleidė visai kitu amplua. Mergina per savaitę paruošė nuotaikingą pasirodymą ir sulaukė teisėjų liaupsių. „Noriu tavimi pasididžiuoti. Žinau, kiek tai kainavo, kiek ašarų tu išverkei“, – sakė merginos mokytojas S. Urbonavičius-Samas.

Grupė „Bloom“ uždainavo itališkai. Merginos sulaukė pagyrų dėl dainos atlikimo ir tikslumo. Scenoje joms kompaniją palaikė ir jaunoji šokėja. „Tikiu, kad žiūrovas jus mylės“, – sakė S. Prūsaitis.

Praėjusią savaitę Alika pademonstravo itin jautrų pasirodymą. Muzika per abu karantinus išgelbėjo Aliką, o dabar ji dalinasi savo dainomis su žiūrovais. „Trūksta vokalinės patirties, tačiau gera tavęs klausyti“, – gyrė S. Urbonavičius-Samas.

„Gerai atlikai dainą, parodei žmogiškąją pusę“, – sakė M. Mikutavičius.

Noy sulaukia labai daug palaikymo iš bendramokslių ir tas vaikiną labai džiugina. „Tu kaip sviestas karštoje keptuvėje – tirpsti scenoje“, – gyrė S. Prūsaitis.

„Čia yra tavo vieta. Tačiau, jei pateksi į kitą etapą, reikėtų naujos spalvos“, – siūlymu dalijosi M. Mikutavičius.

„Šiai scenai multitalentų turėjimas yra bonusas. Esate be galo talentingi, turite čia likti“, – apie šokančią grupę „Aquarium de Clara“ kalbėjo J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Tai buvo skaniausias patiekalas mūsų žiūrovams“, – gyrė S. Urbonavičius-Samas, o S. Prūsaitis pridūrė, kad grupė yra nuostabi.

R. Guido ateiti į „X faktorių“ įkvėpė grupė „Golden Age“. „Šaunu, kad netingi mokytis ir dirbti“, – sakė M. Mikutavičius apie Gvido norą šokti.

„Tampi vis kietesnis, bet dar negavai tos dainos“, – sakė S. Prūsaitis.

Povilas parengė visai kitokį grupės „Kings Of Leon“ hito „Sex on Fire“ variantą. „Esi labai talentingas ir muzikalus žmogus“, – gyrė J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Nebuvo tobula, buvo klaidelių. Tačiau džiaugiuosi, kad atvėrei falcetą. Esi drąsus ir tikiuosi, kad žmonės tą įvertins“, – sakė M. Mikutavičius.

Praėjusią savaitę Luka kovojo dėl išlikimo. Mergina nepasidavė ir visą laiką skyrė ne neigiamoms emocijoms, o pasiruošimui. „Neleiskite talentingiems žmonėms kristi. Tai buvo tavo daina, labai gerai jauteisi. O aš jaučiausi kaip aukščiausio lygio koncerte“, – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Iškart po Lukos teisėjus ir vėl papirko grupė „Mando“. „Esate rimtas duetas. Labai dinamiškai nardai savo balsu. Atrodo, tau tai nieko nekainuoja“, – grupę „Mando“ gyrė J. Arlauskaitė-Jazzu.

„Man pasirodė, kad vis dėlto jūs esate žmonės. Dainos pradžioje buvo silpnų vietų. Jūs labiau atsiskleidžiate, kai muzika yra švelnesnė“, – teigė M. Mikutavičius.

O štai paskutinioji pasirodžiusi Gabija prieš pat pasirodymą susidūrė su balso problemomis – užkimimu. Mergina pasirodė nuostabiai, teisėjai ir žiūrovai jai plojo atsistoję. O pati Gabija pasirodymo pabaigoje netgi nubraukė ašarą.

„Ką tik patyriau stebuklą“, – sakė M. Mikutavičius. „Jei gali būti tobula, tai čia buvo tobula“, – sakė S. Prūsaitis.

„Geriausias vakaro pasirodymas. Tai – vienas geriausių balsų per visą Lietuvos istoriją“, – gyrė J. Arlauskaitė-Jazzu.

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)