Viena ryškiausių šio sezono dalyvių – Gabija Aleknavičiūtė. Mergina puikiai pasirodė pirmojo finalo metu ir iš teisėjų girdėjo vien pagyras. Scenos profesionalai pasirodymą vadino unikaliu, džiuginančiu, o dalyvės vokalą lygino su muzikos įrašu, rašoma pranešime spaudai.

Po tokių liaupsių daugelis pagalvotų, kad perfekcioniste save vadinanti Gabija gali sudainuoti bet ką. Tačiau taip tikrai nėra – vienos dainos Gabija nenorėtų dainuoti. Tai pasaulį iš proto varęs hitas „Despacito“. Kai kurie šią dainą dievina, o kiti nekenčia. Gabija yra iš tų, kurie šios dainos tiesiog negali pakęsti.

„Šios dainos metu, prieš 3 metus, man yra užsidegę plaukai. Dainavau renginyje, buvo daug žmonių. Dainuoju ir matau, kaip žmonės man pradeda kažką rodyti, mojuoti, o aš, tuo tarpu, visiškai savame pasaulyje. Galvoju – galbūt jie man mojuoja… Tačiau netrukus supratau, kas vyksta – pajaučiau kvapą, jog man svyla plaukai. Tik tada pamačiau atbėgantį garsistą, kuris tiesiog priplojo plaukus man prie nugaros. Pelenai byrėjo, o žmonės žiūrėjo ir nesuprato, kas čia įvyko“, – prisimena Gabija.

Tuo metu mergina su grupe koncertavo romantiškame restorane, scenoje degė žvakės. Būtent nuo žvakės ir užsidegė Gabijos plaukai. Šou dalyvė, pati to nenorėdama, mestelėjo plaukus į ugnį. Ir nors apdegę plaukai kaip reikiant sugadino nuotaiką, tačiau Gabija iš vieno koncerto skubėjo į kitą. „Visa tai nutiko man dainuojant „Despacito“, todėl šios dainos negaliu pakęsti“, – juokiasi mergina.

Gabija itin atsakingai ruošiasi šio sekmadienio tiesioginiam finalui, repetuoja, daug laiko praleidžia studijoje. Mergina scenoje atliks Demi Lovato hitą, kuris jai labai patinka.

„Nuotaikos – labai geros, jaučiuosi ramesnė nei prieš pirmąjį šou. Mane į priekį veda jaunatviškas maksimalizmas, todėl pasiruošti pasirodymui per savaitę yra tikrai įmanoma. Mėgstu iššūkius ir naujoves, o dalyvavimas projekte tą dovanoja“, – sako Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinė.

Gabijos ir kitų dalyvių pasirodymai „X faktoriuje“ – jau šį sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją