Žinomos grupės „69 danguje“ narė Karina atviravo, kad, kaip atlikėja, yra dalyvavusi tikrai ne vienose vestuvėse. Ar tai padėjo lengviau įsivaizduoti, kokių vestuvių norėtų pati?

„Tikrai buvo labai lengva: ką dažniausiai matydavau per vestuves, būdavo tai, ko nenoriu. Mes – egoistai, norėjome, kad šventė smagi būtų mums, o tik paskui – draugams ir šeimai…“ – prisipažino Karina.

Kaip rašoma pranešime spaudai, J. Milius pasakojo, kad vedybinis gyvenimas yra maloniai džiuginantis, tačiau į klausimą, ar vedybas rekomenduotų kitiems, atlikėjas atsakė gudriai patardamas: „Ne per anksti, bet rekomenduočiau.“

Kada ateina tinkamas metas susituokti?

„Mano pozicija tokia: sakiau, kad nesiženysiu. Bet jeigu dar būsiu gyvas ir sutiksiu sau tinkamą žmogų, nesvarbu, kiek metų man būtų, ar 60 ar 70, tada imsiu ir ženysiuosi. Ir viskas. Kito kriterijaus nėra – tiesiog turi būti būtent tas žmogus“, – savo mintimis dalijosi atlikėjas.

Tačiau ar muzikantams sugyventi po vienu stogu paprasta? Karina ir Jeronimas atskleidė, kad jų koncertų grafikas neretai skiriasi, tačiau savaitgaliais jiedu turi tą patį hobį – abu vadina save miegaliais ir pripažįsta mėgstantys snausti net iki pietų.

O darbo dienomis, kai ateina laikas Karinos sūnų vežti į mokyklą, jiedu turi susikūrę sistemą, kurią vadina „gelbėjimosi sistema“.

„Susitariam, kad vieną rytą į mokyklą veža Karina, kitą – aš. Bet ryte atsibudę visuomet iš akių žiūrime, kuriam iš mūsų keltis vis dėlto yra sunkiau. Tada kitas jį gelbėja ir veža vaiką į mokyklą. O grįžęs namo tu visada gali ir vėl eiti miegoti iki 12-os...“ – sistemą aiškino J. Milius.

Koks J. Miliaus ir K. Krysko santykių receptas? Kaip atrodo jųdviejų vedybinis gyvenimas? Atsakymai į visus klausimus – jau šį vakarą, 19.30 val., TV3 laidoje „Gero vakaro šou“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)