Dainuojantis aktorius Osvaldas Petraška į sceną žengė pirmasis ir pasidalino gražia žinute. Pasirodo, kad savo atliekamą dainą dalyvis nusprendė skirti visiems vienišiems žmonėms. Marijonas davė Osvaldui kėdę – pasirodymas jį įtikino. „Tau labai tiko daina, turi galingą balsą. Labai graži žinutė“, – pridūrė ir kita teisėja, Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Talentų agentė Yeva Deli neslėpė – ji labai jaudinasi. Tam, kad pagaliau užliptų į projekto sceną, jai prireikė net 12 metų. Saulius Urbonavičius-Samas turėjo merginai priekaištų dėl pasirinktos per sunkios dainos, o štai M. Mikutavičius, išklausęs kitų teisėjų komentarus, kėdę merginai vis dėlto davė.

Profesionalią futbolo žaidėją Aliką Keene studijoje palaikė draugų armija. „Labai gera klausyti tvarkos. Kėdė tau turi priklausyti“, – sakė jos pasirodymo sužavėta Jazzu.

„Man labai patinka, kad mūsų šalyje atsiranda vis daugiau žmonių iš kitur. Be jokių kalbų turi užimti kėdę“, – gyrė ją ir M. Mikutavičius.

Projektų vadovas Povilas Žilionis scenoje ne tik dainavo, bet ir grojo gitara. Ir nors Povilui muzika yra tik hobis, jo talento nepastebėti neįmanoma. „Povilai, turiu problemą. Visą gyvenimą labai atsargiai žiūrėjau į tokius vaikinus, kaip tu. Tačiau, aš irgi mokausi, ir po to, ką aš išgirdau dabar, būčiau prietranka, jei nepasiūlyčiau tau kėdės“, – kalbėjo M. Mikutavičius. Povilui kėdę užleido Ieva.

Neabejotinai viena ryškiausių vakaro dalyvių – pasitikėjimo savimi nestokojanti siuvėja Nijolė Giedraitienė. Moteris yra pensininkė, leidžianti sau daryti tai, ką nori, ir nesijaudinanti dėl kitų nuomonės. „Energijos iš jūsų tikrai neatimsi. Jūs esate žmogus-šventė“, – sakė Jazzu.

„Nepaisant simpatijų vitališkam charakteriui, jūs turite rėmus. O mes norime, kad žmogus būtų įvairiapusiškas... Kol kas jums kėdės duoti negaliu“, – pripažino jai M. Mikutavičius.

Programinės įrangos inžinierius Euftenas – išskirtinė asmenybė. „Aš taip pat esu metalo muzikos mėgėjas. Tačiau man atrodo, kad su tavim yra bėda – pagauni manierą, bet iki tikro pasirodymo kažko dar trūksta. Nepakankamai profesionalu“, – sakė M. Mikutavičius ir kol kas kėdės jam nedavė taip pat.

Vadybininkė Laura Lūžaitė labai norėjo gauti kėdę ir ši svajonė išsipildė. Mergina scenoje atliko populiarios italų grupės „Maneskin“ hitą. „Norėčiau matyti tave su ilga, vakarine suknele dainuojant baladę“, – sakė S. Prūsaitis.

„Nesi ta, kuri turėtų dainuoti vien roką“, – pritarė M. Mikutavičius, bet davė merginai kėdę. Ją užleido Osvaldas.

Vertėjas Abdullah Qiam ir vėl scenoje dainavo lietuviškai. Vaikinas neslėpė, kad labai norėjo gauti kėdę – jam tai daug reiškia. „Buvo jautru ir gera. Norėčiau pridėti, kad linkime jūsų šaliai laisvės“, – sakė S. Urbonavičius-Samas po pasirodymo.

„Plėšausi viduje... Kas bus toliau, aš nežinau. Jei šią dainą padainuotų mūsiškis, pasakytume, kad šiek tiek per mažai“, – sakė M. Mikutavičius, tačiau davė kėdę. Ją užleido Laura.

Muzikos mokytoja Lijana Stakauskaitė turi pravardę – katė. Kuklioji šou dalyvė apgalvojo ne tik dainą, bet ir savo įvaizdį. Nuostabaus tembro savininkė gavo kėdę ir išgirdo daug pagyrų dėl savo pasirodymo. „Labai įdomus personažas ir atlikėja. Tave ilgai reikės gliaudyti“, – sakė S. Urbonavičius-Samas.

„Lijana, tu turi kėdę“, – šypsojosi M. Mikutavičius. Kėdę jai užleido Abdullah.

Muzikos mokytoja Viktorija Raibužytė per atrankas sužavėjo teisėjus, tačiau šį kartą susprogdinti scenos nepavyko. „Pirmą kartą atlikau šią dainą. Norėjau pasižiūrėti, kaip seksis“, – sakė dalyvė, tačiau negavo kėdės.

O kaip šiems ir kitiems „Kėdžių iššūkio“ nugalėtojams seksis finaluose? Pamatysite jau kitą sekmadienį, 19.30 val. per TV3, muzikiniame projekte „X faktorius“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)