Alanas jau yra laimėjęs prieš „Jonį“ ir Amberlife ir pralaimėjęs „Inculto“.

Gintarei sekėsi ne taip gerai. Nors ji net 5:0 laimėjo prieš „Inculto“, tačiau pralošė Amberlife ir „Joniui“. Tiesa, suskaičiavus surinktus taškus, Gintarė turnyrinėje lentelėje užima trečią, o Alanas - ketvirtą vietas.

„Mes tikrai nevažiuosime sekmadienį kovoti, nebeturiu tų ambicijų, - kuklinosi Gintarė,- svarbiausia bus parodyti tikrai gražų koncertą. Labai daug ruošiamės - nuo naujų, prabangių drabužių, kuriuos labai kruopščiai kūrėme, iki naujų dainų ir netikėto dueto,“- vardino dainininkė.

Gintarė pasakojo, jog šį sekmadienį NML žiūrovai išgirs dar niekada NML nedainuotą jos dainą „Juoda ir balta“ iš ankstesnio albumo. „Retai ir koncertuose dainuoju šią dainą, nors labai ją mėgstu, ji labai romantiška, o šokis šiai dainai, apskritai - vienas gražiausių mūsų šokių,“- sakė dainininkė, pasidžiaugusi, kad kartu su ja vėl koncertuos buvusi šokėja Monika.

Dar viena staigmena Gintarės gerbėjams - originali dainos „Sparnai tavo sielai“ versija: „Pati nustebau, kad išliko pirmoji mano sukurta šitos dainos versija. Leidėjai ją buvo atmetę, tačiau dabar, kai ją klausau, tikiu, kad gerbėjams bus labai įdomu ją išgirsti.“

Na, o didžiausia staigmena bus paslaptingas duetas: „Neišduosiu su kuo dainuosiu visiškai naują smagią dainą, tačiau tas žmogus - šiuo metu vienas labiausiai trokštamų naujųjų atlikėjų.“

Alano dalyvavimo NML kovose filosofija nesikeičia. Nieko specialaus vien tam, kad laimėtų, jis nedarys. „Kaip visuomet būsiu su tais pačiais muzikantais, su kuriais nuolat koncertuoju, iš širdies stengsiuos žiūrovams padovanoti gerą koncertą,“- sakė dainininkas.

Paklaustas, kaip vertina varžovę, Alanas atsakė: „Labai graži jos figūra, graži mergina,- šypsodamasis vardino dainininkas.- Gintarė turi gražių dainų, turi savo stilių, jos su niekuo nesupainiosi.“

Kovoje „Va bank“ varžybų laimėtojas jėgas išbandys su vienu galingiausių lietuviškos scenos profesionalų - Virgiu Stakėnu.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją