Tuo tarpu praėjusį šeštadienį susumavus pirmosios ir antrosios laidų komisijos bei žiūrovų balus paaiškėjo, kad pirmieji projektą turėjo palikti atlikėjas Gabrielius Vagelis ir Melisa Valinovič. Todėl šio šeštadienio šou susirungė jau nebe dvylika, o tik vienuolika projekto porų.

Trečiojoje laidoje dėl išlikimo varžėsi sopranas Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič, atlikėja Asta Pilypaitė ir Edvinas Belousovas, raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas, aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis, aktorius Mantas Vaitiekūnas ir Ieva Konopliovaitė, dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Savo jėgas šokio aikštelėje taip pat išbandė choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė, aktorė Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas, atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker, dainininkė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Porų pasirodymus stebi, vertina ir komentuoja sportinių šokių profesionalai. Trečiajame šokių vakare dalyvius vertins 20 medalių iš pasaulio ir Europos pirmenybių Lietuvai parvežusi profesionali sportinių šokių šokėja Lina Chatkevičiūtė, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas, nusipelnęs Lietuvos sporto treneris Virginijus Visockas ir triskart Europos profesionalų Lotynų Amerikos šokių vicečempionas Justas Kučinskas. Kaip ir kiekvienoje laidoje, svarbi ne tik profesionalų komisija – savo balsą už patinkančią porą kviečiami atiduoti ir projekto žiūrovai.

Kol poros sukosi ant parketo, Delfi laidos žiūrovus kvietė išreikšti savo nuomonę ir balsuoti už labiausiai patinkančią porą.

Vakaro eiga ir komentarai

Pirmieji ant parketo žengė Norbertas Liatkovskis-Norbė ir Viktorija Šeinker. Pora sušoko sambą.

„Jums šį vakarą pasisekė pradėti linksmąjį vakarėlį. Man susidarė įspūdis, kad kai jūs šokote su dviem partnerėm, buvo visai nieko. Bet kai viena partnerė pasitraukdavo – prasidėdavo painiava žingsniuose, kūnas lyg sustingdavo“, – sakė Virginijus Visockas.

„Norbertas buvo savo amplua, bet kai reikėjo žengti tą sambos žingsnis, viskas vėlėsi“, – komentavo Lina Chatkevičiūtė.

„Buvo šiek tiek painiavos“, – kitiems komisijos nariams antrino Justas Kučinskas.

Komisija porai skyrė 16 balų.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Antruoju numeriu išmoktus šokio žingsnelius demonstravo Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė. Pora atliko pasadoblį.

„Tai buvo tarsi kopimas į viršukalnę“, – sakė Lina Chatkevičiūtė.

„Šiame šokyje nėra aiškių technikos elementų. Alanai, kaukazietiškas kraujas šiame šokyje nugalėjo pasadoblį“, – juokėsi Justas.

„Pasadoblio buvo mažoka, bet šokis buvo įdomus, sveikinu“, – kalbėjo V. Visockas.

Projekto teisėjai Alanui ir Eglei skyrė 20 balų.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Tretieji ant „Šok su žvaigžde“ parketo sukosi Aleksandra Metalnikova ir Audrius Kleišmantas. Juodu sušoko svajingąjį Vienos valsą.

„Šokis buvo lengvas. Man nesinorėjo, kad jis baigtųsi. Jis buvo muzikalus, viskas tekėjo“, – gyrė J. Kučinskas.

„Manau, kad patirtas stresas suveikė. Buvo didžiulis tempas, atrodė, kad jūs norėjote iššaudyti visus šovinius. Sušokote daug figūrų. Man buvo gera žiūrėti, šaunuoliai“, – tikino V. Visockas.

„Negerai kartais visus kozirius iškart išmesti. Palaikykite, neparodykite visko iš karto. Svingas jums labai gerai pavyksta. Lengvumas, greitis, kurį išvystote, tinka šiam šokiui“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

Pora surinko net 24 balus.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Ketvirtuoju numeriu pasirodę Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis žiūrovams padovanojo aistringąjį tango.

„Sveikinu, man patiko jūsų tango. Buvo labai geras vyro ir moters santykis jūsų poroje. Jūs vienas kitą papildėte. Vienintelis priekaištas – buvo 70 proc. argentinietiško ir 30 proc. sportinių šokių tango“, – sakė V. Visockas.

„Mane sužavėjo jūsų partneriavimas. Tai, kaip jūs projekte išnaudojate vienas kito svorį, kad išlaikytumėte dinamiką“, – kalbėjo J. Kučinskas.

Teisėjai šokėjus įvertino puikiai ir skyrė 26 balus.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Penktieji į aikštelę žengė Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj. Juodu sušoko energingą šokį – čia čia čia.

„Čia čia čia buvo ne visai artikuliuotas. Man jūsų idėjos labai gražios“, – patikino Lina.

„Šitas šokis puikiai atitiko muziką. Tačiau čia čia čia reikalauja tikslių ir raiškių žingsnių. Čia buvo platus judėjimas erdvėje“, – sakė Justas.

„Pati pagrindinė klaida buvo jūsų centro laikymas – jis neleido sušokti charakteringai. Buvo šioks toks disbalansas, matėsi, kad žingsniai nėra labai tvirti ir aštrūs. Bet šiaip jūsų pasirodymas – labai įdomus“, – komentavo Virginijus.

Iš komisijos Jurgis ir Katerina gavo 19 balų.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Šeštieji nuostabųjį pasadoblį pademonstravo Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič.

„Jūs talentinga. Jūsų šokio technika yra puiki. Kiekvienas žingsnis, kurį žengiate, turi ryšį su pečių linija ir rankomis“, – gyrė J. Kučinskas.

„Viskas derėjo – rankų ir kūno judesiai. Visą šokį išvaidinote. Šiame šokyje buvo viskas suprantama“, – šypsojos V. Visockas.

„Tai tikrai buvo pasadoblis. Jūs turite stilių, savo stilių. Pasirenkate orkestrinę muziką, kas taip pat yra ypatingas talentas“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

Teisėjai porai buvo dosnūs ir skyrė 27 balus.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Septintuoju numeriu pasirodė ir sudėtingojo fokstroto ritmu ant parketo sukosi Asta Pylipaitė ir Edvinas Belousovas.

„Gražus numeris, svajinas. Fokstroto pradžioje buvo ir jis buvo techniškas, bet jaudulys pakišo koją. Nemanau, kad reikia sureikšminti žingsnius. Reikia neskaičiuoti žingsnių“, – patarė V. Visockas.

„Manau, kad nėra nuodėmė ar silpnybė pripažinti klaidas. Reikia iš jų pasimokyti ir jas taisyti. Painiojote žingsnius. Edvinas bandė pagelbėti, bet tai nepadėjo. Bet Asta dar įrodys, kad gali šokti“, – kiek kritikos pažėrė L. Chatkevičiūtė.

Projekto teisėjai šokėjus įvertino 20 balų.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Aštuntoji pora – Mantas Vaitiekūnas ir Ieva Konopliovaitė – teisėjams ir žiūrovams pademonstravo itin energingą džaivą.

„Spektakliukas pavykęs, bet džaivas buvo palaidokas“, – trumpai komentavo Lina.

„Džaive reikėtų kokybės kamuoliuko, o ne tokio žele“, – sakė Justas.

„Iš esmės buvo atskleistas charakteris, džaivo stilius. Tai nėra šokis stipriai patemptomis pėdomis“, – šyptelėjo Virginijus.

Komisija Mantui ir Ievai skyrė 18 balų.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Devintuoju numeriu pasirodė Robertos Orlauskaitės ir Gedvino Meškausko pora. Jiedu pasirinko sušokti lėtąjį Vienos valsą. Beje, pasirodyme dalyvavo ir mažoji Robertos dukrelė.

„Rekomenduoju atpalaiduoti viršutinę kūno dalį“, – komentavo Justas.

„Buvo jautrus pasirodymas. Nereikėjo ieškoti, prie ko turėčiau prikibti. Pati istorija, kurią pamačiau, buvo puiki. Pačioje pradžioje buvo truputėlį susikaustymo, kuris gal truputį sutrukdė, bet paskui viskas išsivystė į puikų pasirodymą“, – sakė Virginijus.

„Eigoje šokio pakeičiau balą – pamačiau, kad Roberta pakilo, užbaigei šokį puikiai“, – tikino Lina.

Teisėjų verdiktas – 22 balai.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Dešimtieji į „Šok su žvaigžde“ šokių sceną žengė Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė. Pora trečiajai laidai pasirinko čia čia čia.

„Sveikinu, labai smagus pasirodymas. Šokis buvo minkštas. Tai buvo puikus pasirodymas, puiki improvizacija“, – gyrė V. Visockas.

„Patarimas – mūsų šokiuose labai svarbu keisti greitį ir mobilizuoti kūną“, – sakė L. Chatkevičiūtė.

„Panašu, Marijanai, kad studijuoji, kaip šokti pramoginius šokius. Tu bandai suprasti ir tas matosi“, – tikino J. Kučinskas.

Iš teisėjų Marijanas ir Ieva Brigita gavo 26 balus.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT

Paskutinieji pasirodė Eglė Jakštytė ir Vykintas Širmas, kurie vakarą užbaigė fokstrotu.

„Reikėtų nulipti nuo tų puantų, Egle. Viskas buvo ant pirštų galiukų“, – sakė Lina.

„Man patiko jūsų laikysena ir kaip tai judėjo erdvėje. Fokstroto dalis buvo stipresnė nei pakėlimai“, – komentavo Justas.

„Yra geras sceninis pastatymas. Laisvoji choreografija buvo stipresnė, o fokstrotas buvo ant puspirščių“, – antrino Virginijus.

Komisija Eglei ir Vykintui skyrė 22 balus.

Trečioji „Šok su žvaigžde“ laida / Foto: Domanto Umbraso/LRT
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)