Jų priešininkais žaidime taps kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano ir Marijonas Mikutavičius.

Dar prieš laidą Vasha pasakojo, kad nepaisant to, jog Mantą pažinojo ir anksčiau, didžiausias lūžis įvyko tada, kai ši sudalyvavo humoristo itin pamėgstame projekte „Didysis šou burbulas“, rašoma pranešime spaudai.

„Jo palaikymas buvo be galo malonus, kadangi ir pati buvau jo gerbėja, klausydavausi jo podkastų. Neslėpsiu, kad vos tik atėjusi į projektą, labai abejojau savo sėkme. Tačiau jau pirmųjų savaičių metų pamačiau, kad mane žmonės palaiko, nemažai pagyrų sulaukdavau ir iš šou verslo atstovų. Visa tai suteikė pasitikėjimo savimi, o Manto žinutės širdį tuo metu glostė ypatingai“, – dar šviežiais prisiminimais dalijosi Gabrielė.

Mantas, kaip ir daugybė kitų žmonių, neslėpė, kad šou Vashą atskleidė visai kitokią, negu ji atrodydavo anksčiau. Pati Gabrielė teigia vidinių savo pokyčių nepastebėjusi, tačiau projektui yra be galo dėkinga dėl to, jog šis jai suteikė kur kas daugiau pasitikėjimo savimi ant scenos.

Po „burbulo“ Gabrielė prisipažino nuo dainavimo kiek atitrūkusi, tačiau tik tam, kad grįžtų su trenksmu: „Manau, kad už „Didįjį šou burbulą“ šiai dienai stipresnio projekto nėra, tačiau nesinori sustoti – bandysiu ir toliau veržtis į muzikinį pasaulį. Po projekto buvau padariusi pertrauką, nes emociškai buvo labai sunku grįžti į įprastą gyvenimo tempą. O dabar viskas kūrybos procese – jaučiu, kad daugelis mano gerbėjų laukia naujų dainų. Šis projektas kartelę užkėlė tikrai aukštai – noriu, kad viskas būtų tobula“, – savo tikslais dalijosi Gabrielė.

O kaip jai seksis dalyvauti žaidime „galvOK“ vienoje komandoje su didžiausiu gerbėju? Ar jiedu iš tiesų sutars taip puikiai, kaip tikėjosi?

„Sudeginau visus tiltus su Vasha. Ir mes daugiau niekada nebebūsime duetas. O jei aš būsiu teisus, Vasha turės manęs viešai atsiprašyti“, – laidoje netikėtai ištars M. Katleris.

Tokios pat aistros virs ir kitoje komandoje... Stano prisipažins, kad muzika jo gyvenime atsirado jau vaikystėje – tiesa, iš pradžių, šokių pavidalu. Pasirodo, kad kompozitorius lankė šokių būrelį, kurio, deja, negalėjo pakęsti… „Labai nemieli prisiminimai, nes man labai neišeidavo šokti. Šokau tik šiek tiek geriau už Marijoną – panašiame lygyje“, – sakys jis, o M. Mikutavičius pridės, kad tai – tiesiog klaiku.

Kokiu būdu be mums įprasto galima uždegti degtukus? Kaip Marilyn Monroe patobulino aukštakulnius, siekdama populiarumo? Kas privers M. Katlerį laidoje prasisagstyti marškinius? Galiausiai, ar suktas žaidimas nesugadins jo ir Vashos santykių?

Atsakymai į visus klausimus – jau šį šeštadienį, 19.30 val. laidoje „galvOK“ per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)