A. Pilypaitė kartu su šokių partneriu ant parketo sukosi pagal jos kūrinį, pavadinimu „Naujos dienos pradžia“. Juo moteris išreiškė skyrybų skausmą, išgyvenimus ir paleidimą.

„Kai jau sutikau šokti šiame projekte, mano viena pirmųjų minčių buvo ta, kad visai norėčiau sušokti pagal savo dainą, jog būtų pagal ją pastatytas šokis. Aš iškart Edvino paklausiau, koks šokis tai dainai tiktų. Jis atsakė – rumba“, – reportaže prieš šokį pasakojo Asta.

Antroji "Šok su žvaigžde" laida / Foto: J. Stacevičiaus, LRT

„Šita daina yra apie mano išsiskyrimą, išsiskyrimą su sutuoktiniu. Tą skaudųjį šeimos suirimą. Iš tikrųjų tas laikotarpis man buvo labai sunkus. Visokius jausmus išgyvenau – ir skausmą, ir pavydą, ir neapykantą, ir siaubingą liūdesį, ir neviltį. Ko tik aš nejaučiau per tuos metus...“, – tęsė projekto dalyvė.

Žinoma dainininkė neslėpė iki šiol jaučianti nepilnavertiškumo jausmą.

„Iki šiol jaučiu nepilnavertiškumo jausmą, kad nepavyko būti šeimos moterimi“, – pridūrė ji.

Visgi minima atlikėjos daina turi šviesią prasmę – ji apie paleidimą, išsilaisvinimą.

Antroji "Šok su žvaigžde" laida / Foto: J. Stacevičiaus, LRT

„Kas fainiausia, kad Linas sakė, jog bus mano didžiausias fanas šiame projekte. Linkėjimai jam“, – LRT eteryje šyptelėjo ji.

Jautrų pasirodymą įvertino iš šou komisija, kuri pasisakė apie teigiamus elementus, bet pažėrė šiek tiek kritikos.

„Labai jausmingas kūrinys, bet man trukdė pats ritmo lėtumas <...> Gražus kūrinys, bet man norėjosi dinamikos. Manau, kad verta atkreipti dėmesį renkantis kūrinius“, – sakė V. Visockas.

„Jūsų spektaklis prasidėjo ne ant parketo, o jau reportaže. Jei ne jis, šokį mes gal kitaip suprastume. Bet tai padėjo, viską sujungė ir ta rumba atrodė jausmingai. Šiandien jums pavyko mane sujaudinti“, – šyptelėjo L. Chatkevičiūtė.

Antroji "Šok su žvaigžde" laida / Foto: J. Stacevičiaus, LRT

„Kadangi ši daina yra susijusi su jūsų asmeniniais išgyvenimais, tai jums trukdė įsijausti į pačią rumbą. Jausmai paėmė viršų, kas nėra blogai, bet šokimo trūko“, – vertino E. Visockaitė.

Projekto teisėjai šokėjus įvertino 23 balais.

Daugiau apie laidos eigą ir kas iš projekto iškrito pirmieji skaitykite paspaudę čia.

Delfi primena, kad A. Pilypaitė ir Linas Zareckas-Choras išsiskyrė 2007-aisiais metais. Jiedu augina dvi atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)