Pirmą kartą LNK televizijos projekto „Kaukės“ scenoje kaukė buvo akimirksniu sutapatinta su puikiai Lietuvoje žinomu žmogumi – Vyteniu Pauliukaičiu. Tuomet visi komisijos nariai vienbalsiai sutiko, kad ši kaukė yra kaip du vandens lašai panaši į visiems puikiai pažįstamą režisierių, rašoma pranešime spaudai.

„Radiocentro“ laidų vedėja Livija Gradauskienė ne vienerius metus „Muzikinėje kaukėje“ dirba drauge su gerbiamu Vyteniu Pauliukaičiu. Todėl be didelių įkalbinėjimų sutiko pasidalinti ne tik smagiais prisiminimais dirbant su juo, bet ir linksmomis įžvalgomis.

„Man ši kaukė yra puikus įrodymas, kad dailininkai ir kūrėjai dirba iš visos širdies. Pažiūrėkite – nuostabi kaukė, nuostabus personažas ir dar toks panašus į mano mylimą Vytenį! Už fantaziją ir kūrybiškumą skiriu šimtą balų!“ – juokiasi garsi moteris.

„Jeigu po Ąžuolo kauke slėptųsi Vytenis Pauliukaitis išgriūčiau! Absoliučiai, absoliučiai nukrisčiau nuo savo kėdės! Tai būtų pats didžiausias siurprizas mano gyvenime. Ir net ne dėl to, kad Ąžuolo pasirodymai atima žadą ir su kiekvienu išėjimu į sceną palieka mus euforijoj.

Bet kadangi pažįstu Vytenį ir mes ne pirmus metus bendraujame tai aš jį, tiesiog, kitokį įsivaizduoju negu, kad yra Ąžuolas. Tai tikrai labai nustebčiau“, – atvirai sako Livija ir priduria, kad iki šiol netiki, jog po šia kauke galėtų slėptis jos bičiulis.

„Aš labai žaviuosi Vyteniu ir, kai tik turime laiko susieiti, mes labai daug bendraujame. Man atrodo, visi turėtų iš jo ko pasimokyti. Nes, nepaisant Vytenio begalinės patirties ir talento, iš jo niekada neišgirsi pikto žodžio ar kažkokio susireikšminimo. Su juo bendraujant niekada nesijaučia nei amžiaus skirtumo, nei patirčių skirtumo. Jis yra unikalus žmogus. Tas jo šiuolaikiškumas ir adekvati reakcija į viską tiesiog užburia ir žavi“, – gerų žodžių savo kolegai negaili Livija Gradauskienė.

Šį sekmadienį „Kaukių“ scenoje užvirs tikras vakarėlis. „Užvedė, mus komisijos nariai, mes jau praktiškai miegojom, o čia bum!“ – gerų žodžių Ąžuolui negailėjo broliai Lavrinovičiai.

„Ir netgi studijoj žiūrovai, studijos žiūrovai taip, sakykit jūs irgi taip užsikūrėt?! Favoritas! Šio vakaro mūsų žiūrovų favoritas! Publikos simpatijos eina Ąžuolui!“ – emocijomis dalinosi atlikėja Monika Liu.

Penktąją „Kaukės“ laidą atidarys Zuikutė. Jos atlikta Blondie daina „Heart of glass“ kaip reikiant sumaišys visas kortas. Komisijos nariai buvo įsitikinę, kad po šia kauke slepiasi moteris. Tačiau po neįtikėtino Zuikutės pasirodymo iškilo klausimas – galbūt po Zuikutės kauke gali slėptis ir vyras?

Nors visi komisijos nariai negailėjo liaupsių ir pagyrų Zuikutei. Vis dėlto grupės „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius nusprendė nepritarti savo kolegoms.

Dar daugiau, scenoje pasirodęs Superherojus visai išmušė komisiją iš vėžių. Detektyvais tapusi komisija priėjo vieningos nuomonės ir tvirtai apsisprendė, kas slepiasi po šia kauke.

Po moterų simpatijas pelniusio Šuns pasirodymo visos komisijos narės pradėjo miauksėti kaip katės ir studijoje sukėlė tikrą sumaištį. Lyg to būtų maža, scenoje pasirodęs Raudonviršis skyrė dainą dainininkei Monikai Liu.

Penktoje slapčiausio Lietuvoje LNK televizijos projekto „Kaukės“, laidoje pasirodys aštuonios įspūdingos kaukės: Zuikutė, Drugelis, Superherojus, Šuo, Raudonviršis, Avinas, Varlė ir Ąžuolas. Maža to, visi dalyviai užlipę ant scenos pasakys po užuominą. Gal tai padės atsakyti į svarbiausią klausimą – kas slepiasi po kauke? Kam visos Lietuvos akivaizdoje bus nuimta kaukė ir atskleista tikroji tapatybė.

Visa tai ir dar daugiau sužinosite jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., per LNK televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)