Šeštadienio vakarą TV3 laidoje „galvOK“ jis stojo į protų kovą prieš vieną brangiausių savo draugių, aktorę Žiedūnę Mardosaitę, rašoma pranešime spaudai.

Visuomet žavių merginų apsuptas Justinas neslepia – nors jo ir Žiedūnės draugystė jau yra patyrusi išbandymų, dabar jie yra dar artimesni nei kada nors anksčiau.

Šįkart jie vienas prieš kitą stojo ir vėl – tiesa, dabar tai buvo smagių akimirkų kupinas žaidimas. Šokėjas bandė išplėšti pergalę Manto Katlerio komandoje, o Žiedūnė siekė nugalėti kartu su Marijonu Mikutavičiumi.

Žiedūnė ir Justinas – neišskiriami, nors pirmas įspūdis apie vienas kitą buvo visai kitoks, negu yra dabar.

„Susipažinome visai netikėtai – šokėjų vakarėlyje. Tiesa, visi ten dalyvavę žmonės buvo šokėjai profesionalai, išskyrus Žiedūnę. Akimirką, kai ją pamačiau, pamenu kaip dabar – ji tame vakarėlyje sėdėjo viena, kampe, atrodė labai nedrąsi. Tąkart pagalvojau, kad ji yra labai kukli mergaitė. O iš tiesų, ji – laukinė (juokiasi). Jei rimtai – ji be galo aktyvi, kitokia, o tuo ir žavi“, – pagyrų draugei negailėjo Justinas.

Tiesa, mergina – ne vienintelė tokia artima Justino draugė. Tačiau pasirodo, kad ir su Ieva Riepšaite, kuri yra šokėjo partnerė, Žiedūne sutaria lygiai taip pat puikiai. Merginos dėl šokėjo dėmesio tikrai nesipeša, o kartais trise jie net keliauja.

Tačiau kaip vaikinui pavyksta nuolat išlaikyti tokius gerus santykius su krūva žavių merginų?

„Mus su Ieva vienija profesionalumas – be galo svarbu mokėti atskirti karjerą nuo asmeninių santykių. Jei šokėjų santykiai su partnere persikelia į asmeninį gyvenimą, neretai pykčių kilti gali ir šokių aikštelėje, o visa tai kenkia bendram rezultatui.

O su Žiedūne iš nuolat socialiniuose tinkluose pasikartojančio klausimo, ar esame pora, mes jau ėmėme juoktis. Atrodo, sakyk nesakęs – žmonės vis tiek tikės tuo, ko nori. Tačiau iš tiesų mudu esame labai artimi draugai – tokių palinkėčiau visiems“, – aiškino Justinas.

Sakoma, kad neretai žmones suartina iššūkiai – tam pritaria ir J. Mejeris. Prieš pat pavasarį įvykusį „Didįjį šou burbulą“, Justino ir Žiedūnės santykiai patyrė iššūkių: „Tuo metu pradėjome vienas kitą erzinti, norėjosi mažiau bendrauti. Tačiau po šou pasikalbėję, mes ir vėl radome bendrą kalbą. Manau, kad labai svarbu išsišnekėti – šitaip pakeitėme požiūrį vienas į kitą ir dabar tapome netgi dar artimesni, nei buvome iki tol.“

J. Mejeris atviravo, kad iššūkiai verčia jo širdį plakti greičiau – šiuo metu „X faktoriuje“ dalyvaujantis vaikinas juokavo, kad jei tik būtų galimybė, į kitą „Didįjį šou burbulą“ eitų jau kaip atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)