Vienintelio pasaulyje nuotolinio universiteto moterims studentė Loreta, savo karjerą tarptautinėje organizacijoje pradėjusi nuo žemiausio laiptelio ir kopusi aukštyn iki pat aukščiausio lygio vadovo pozicijos, pajuto, kad esama situacija jos netenkina ir ji nori kažko daugiau. Universiteto pagalba atradusi seniai pamirštą hobį ji sukūrė sau visiškai naują veiklą, todėl moteris su LNK laidos „Mes pačios“ žiūrovėmis pasidalino patarimais, nuo ko pradėti, rašoma pranešime spaudai.

„Svarbiausia yra pasakyti sau „stop“, sustoti ir pažvelgti į save iš šalies, paklausti savęs, ar esi laiminga. Tada ir gali pradėti keistis arba likti ten, kur esi“, – nedvejodama dalinasi Loreta Žemaitė-Lowitche.

„WoW“ moterų universitetas buria bendruomenę profesionalių, kurias vienija siekis savo karjeroje ką nors keisti ar išmokti naujų įgūdžių. „WoW“ Universiteto Gamma klubo įkūrėjos Gita Ramana ir Martyna Kasperavičiūtė yra įsitikinusios, kad minkštųjų įgūdžių lavinimas yra būtina kiekvienai moteriai.

„Kiekvienai siekiančiai lygiavertiškai konkuruoti darbo rinkoje dabar reikia daugiau nei tik būti gera savo srities specialiste, turime suprasti, kad pasaulis keičiasi, atsiranda vis naujesnės technologijos”.

Laidoje kalbintų pašnekovių nuomone, bendrystėje moterys linkusios atskleisti savo stiprybes, išmokti nebijoti ir eiti tobulėjimo keliu.

Taip pat laidoje galėsite išgirsti istoriją, kodėl jauna mergina nusprendė iš miesto grįžti į kaimą. Sakalauskaitė pasidalins, kodėl dabar daug žmonių serga įvairiais mitybos sutrikimais bei nuo ko yra geriausia pradėti, norint sulieknėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)