„Bondiados“ filmų maratonas čia startuos nuo spalio 1 dienos, rašoma pranešime spaudai.

Filmų apie Džeimsą Bondą era prasidėjo dar 1962 metais, kuomet ekranuose pasirodė filmas „Daktaras Ne“ (angl. Dr No), kuriame gražias moteris, kokteilius su „Martini“ (sumaišytus, o ne plaktus) ir greitus automobilius dievinantį super agentą 007 vaidino Seanas Connery.

Nuo pat pirmosios ekranizacijos istorijos agentą 007 lydėjo milžiniška sėkmė. Per pastaruosius septynis dešimtmečius legendinį agentą, turintį „teisę žudyti“, yra įkūniję aktoriai Rogeris Moore'as, George'as Lazenby, Timothy'is Daltonas, Pierce'as Brosnanas bei Danielis Craigas.

Ištisus dešimtmečius pasaulis aptarinėja, kas iš tiesų yra Džeimsas Bondas, kuri jo mergina pati žaviausia ir kurio filmo daina pati gražiausia, o naujasis filmas tik paaštrins šias diskusijas.

„Viaplay“ žiūrovai turės galimybę sudaryti savo mėgiamiausių filmų apie D. Bondą reitingą, peržiūrėję visą jų kolekciją. Beje, filmų apie agentą 007 peržiūra be pertraukų užtruktų dvi dienas, 4 valandas ir 56 minutes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)