„Įspūdžiai smagūs, jaučiamės dabar gražesni. Aš su dantimis, o Vytenis – su plaukais. Tiesa, jis dar nėra gražesnis, bet bus, jam rezultatas kalasi“, – LNK laidoje KK2 kvatojo Justina.

Justina Turkijoje, Antalijos mieste, įsimontavo holivudinę šypseną. Apie pigias stomatologines paslaugas makiažo meistrė sužinojo Anglijoje iš savo klienčių.

„Labai norėjau tos holivudinės šypsenos, visada savo dantų nemėgau, nes man jie gedo žiauriai“, – prisiminė Justina.

Justina labai norėjo dantų, o Vytenis – plaukų. Vytenis yra plaukų stilistas, todėl puikiai mokėjo paslėpti praplikusias vietas, bet slapstytis labai atsibodo. Turkijoje Vyteniui į plinkančias vietas buvo persodinta daugiau nei du tūkstančiai naujų plaukų svogūnėlių, vadinamų skiepais.

Justina ir Vytenis Partikai

Pasak Vytenio ir Justinos, Turkijoje grožio paslaugos kokybiškos ir pigesnės.

„Kai dėl plaukų kreipiausi Lietuvoje, man pasakė, kad kaina svyruotų nuo 4,5 tūkst. iki 5 tūkst. Turkijoje man šita procedūra kainavo 1,3 tūkst. Aišku, dar gavom nuolaidą“, – skaičiavo Vytenis.

Beje, Partikai į Turkiją dar grįš. Justina nori operacijos.

„Noriu pilvo plastiką pasidaryti ir lygiai taip pat sužaisti su riebalais: vienur nusiurbti, kitur įsiurbti“, – laidoje atviravo Justina.

Visa grožio kelionė ir Partikų pokyčiai – jau šį antradienio vakarą, 19.30 val., LNK laidoje KK2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)