Atidžiai stebėjusiems pirmąjį neįtikėtino šou sezoną nekyla klausimų, kad komisijos kėdėje sėdinti Indrė Kavaliauskaitė buvo visa galva pasinėrusi į šį žaidimą, rašoma pranešime spaudai. Maža to, ji net buvo praminta smalsiausia komisijos nare ir detektyve.

„Šį sezoną pabandysiu atsipalaiduoti. Noriu leisti sau pasimėgauti nuostabiais pasirodymais, o ne tik galvoti, kaip įminti mįslę – kas slepiasi po kauke?“ – šypsosi Indrė.

Jau šį sekmadienį ant didžiosios „Kaukių“ scenos žengs ir dvikovose susikaus šešios visiškai naujos ir dar nematytos kaukės: Šuo, Pantera, Ąžuolas, Drugelis, Zuikutė ir Raudonviršis.

Vos prasidėjus pirmajai laidai Livija Gradauskienė juokėsi: „Visi sako, kad nežiūri televizijos. Bet kas smagiausia, „Kaukes“, sako, įsijungia net jie.“

Visiems didžiausia staigmena tapo laidos vedėjo Giedriaus Savicko pareiškimas: „Noriu laidos pradžioje nuimti vieną kaukę!“ Kieno ir kodėl tapatybę nusprendė atskleisti garsus aktorius paaiškės jau sekmadienį.

Scenoje pasirodžius Šuniui visi komisijos nariai liko be žado. „Su malonumu tokį parsivesčiau namo,“ – sakė Monika Liu.

„Kiekvienas vaikas turi turėti šunį ir mamą, kuri leistų laikyti šunį. Bet šito šuns norėtų ir mama,“ – juokavo Indrė Kavaliauskaitė.

Pantera taip pat nepaliko abejingų, broliai Lavrinovičiai neslėpė susižavėjimo, o naujoji komisijos narė Monika Liu garsiai pareiškė norinti šį kostiumą užsirezervuoti savo pasirodymams.

„To nėra buvę net pirmam sezone, kad žiūrėdami į kaukė iš karto lygintume su konkrečiu žmogumi,“ – išvydusi Ąžuolą nuostabos neslėpė Livija Gradauskienė. Tuo metu broliai Lavrinovičiai juokavo: „Mes pripratę, kad mus vadintų medžiais.“

Ant scenos pasirodžius Raudonviršiui šypsenos nesulaikė ir pats laidos vedėjas: „Pagaliau mano gyvenime atėjo momentas, apie kurį net pasvajoti negalėjau. Aš kalbėsiuosi su grybu.“ Tačiau kas slepiasi po daugiausiai diskusijų sukėlusia Raudonviršio kauke kol kas lieka paslaptyje. O gal bus atvirkščiai ir komisija nuspręs nuimti šią kaukę ir atskleisti po ja besislepiančios garsenybės tapatybę? Viską sužinosite jau greitai.

Po kiekvienos dvikovos komisija turėjo išrinkti kaukę, kuri keliauja į pavojaus zoną. Iš ten atsidūrusių trijų kaukių viena iš karto bus išsiųsta į saugią zoną, o likusios dvi turės susikauti dar vienoje dvikovoje. Kuri kaukė bus nuimta pirmoji ir koks garsus Lietuvos žmogus slepiasi po ja? Viską sužinosite jau šį sekmadienį, 19.30 val., projekto „Kaukės“ premjeroje tik per LNK televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)