Jau netrukus startuos drąsi ką tik susituokusio garsaus komiko ir neveislinių šunų mylėtojo Dominyko Klajumo tinklalaidė su vienu ryškiausiu lietuviško interneto veikėjų Pauliumi Mykolaičiu-De Miko.

Dominykas Klajumas, paklaustas kaip jam pavyko prikalbinti Paulių jungtis prie „Klajumo kanalo“, juokdamasis pranešime spaudai sakė: „Kanalo žiūrovai mane dažnai lygina su mėsos faršo pridrėbtu celofaniniu maišu, vilkinčiu juodais marškinėliais, arba Švarcvaldo kumpiu su barzda. Todėl norėjosi kanalui pridėti kitokios nuomonės, skirtingų patirčių, šviežio požiūrio į aplinkui vykstančius procesus ir trupučio vyriško grožio, ko iki šiol aiškiai stokojome“.

Į tokią humoristo repliką netruko sureaguoti ir pats Paulius Mykolaitis-De Miko, sakydamas, kad Dominykas yra pakankamai normaliai atrodantis vyras ir tikrai nėra panašus nei į faršo maišą, nei į rūkytą barzdotą kumpį.

Pasak turinio kūrėjų, naujoje tinklalaidėje, iš unikalia patirtimi grindžiamų požiūrio taškų, bus analizuojamos tokios svarbios naujienos populiarėjančios alternatyvios nuomonės visuomenės sveikatos klausimais, tikras ir menamas visuomenės susiskaldymas bei mums aktualūs įvykiai kaimyninėse šalyse, neapleidžiant suaugusiems ir „Klajumo kanalo“ auditorijai jau įprastų profesinių ir emocinės sveikatos temų.

Tiesa, tai tikrai nėra paskutinė džiugi naujiena gerbėjams nuo vasario atsinaujinančiame „Klajumo kanale“.

Be netrukus startuosiančios periodinės tinklalaidės su Paul De Miko, taip pat ruošiamos specialios edukacinės laidos, sugrįš beveik pusantro šimto tūkstančių žiūrovų pirmuoju pasirodymu „Klajumo kanale“ prikausčiusi žydų kilmės tiktokerė Goda, tęsis „Vaido ir Klajumo“ kelionė po alternatyvaus humoro pasaulį bei toliau spindės visiškai naujomis spalvomis metų pradžioje atsiskleidusi Simona Nainė.

„Klajumo kanalo“ antrasis sezonas sėkmingai prasidėjo šių metų sausio pradžioje ir per šešis mėnesius pasiūlė 41 naujų pokalbių ir edukacinių laidų epizodų bei surinko virš 4,9 milijono peržiūrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)