„Tai bus kitokia gyvenimo būdo ir pokalbių laida, kurioje žinomi žmonės kalbės dar neįprastoje aplinkoje. Juk paprastai panašaus turinio laidose herojai parodo savo darbo aplinką arba namus, o laidoje „Pokalbiai prie jūros“ jie bus atsipalaidavę ir besiilsintys, gyvenantys atostogų ritmu“, – pasakojo laidos prodiuserė Gintarė Kreipavičiūtė.

Kiekvienoje laidoje „Delfi TV“ žiūrovai išvys 7–8 epizodus, kurie filmuojami lankant vis kitas Lietuvos pajūrio vietas, vaikštinėjant paplūdimyje, stebint saulėlydį jachtoje, žvejojant jūroje ar geriant kavą kopose.

Laidos prodiuserės pasiteiravus, kaip gimė idėja sukurti atvirų pokalbių laidą su atostogaujančiais garsiais pašnekovais, G. Kreipavičiūtė išdavė, kad šį sumanymą padiktavo sena moteriška jos ir laidos vedėja tapusios aktorės J. Zinkevičiūtės draugystė. Kadangi jos bičiulė Justė gyvena Nidoje, jai žinomos ne tik slapčiausios pajūrio vietos.

„Kartu ir aš nemažai laiko praleidžiu pajūryje. Sutinkame čia daug pažįstamų veidų, kurie taip pat atostogas leidžia prie Nidoje, Šventojoje, Klaipėdoje ar Palangoje . Čia gimsta visiškai kitokie ir daug nuoširdesni pašnekesiai bei kuriamos naujos istorijos.

Atostogos mus priverčia ne tik sulėtinti tempą, bet ir primena, kokius pomėgius turime, kam galėtume skirti daugiau laiko ir kas mums iš tiesų svarbiausia“, – pasakojo laidos prodiuserė.

Pirmosiose „Pokalbiai prie jūros“ laidose žiūrovai išvys atvirus pokalbius apie poilsį, gyvenimą vasaros ritmu ir ateities planus su žinoma renginių ir vakarėlių organizatore Rasa Barauskaitė, dizaineriu Aleksandru Pogrebnojumi, modeliu Solveiga Mykolaityte bei šou pasaulio atstove ir renginių organizatore Agne Grigaliūniene.

Naują „Delfi TV“ laidą „Pokalbiai prie jūros“ stebėkite kiekvieną sekmadienį 21.30 val. „Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)