„Atvykau iš Birštono, mažo miestelio, kuriame realiai niekas niekada nevyksta ir aštuntą-devintą valandą vakaro iš viso nė gyvos dvasios nepamatysi. Staiga patekau į kažkokią pagrindinę Europos platformą, tarytum Europos Niujorkas. Žmonės gražūs, jauni, talentingi, viskas vyksta nuolatos...“.

„Man labai patiko, pirmus trejus metus tiesiog „gėriau“ viską į save, kaip kempinė pildžiausi viso to gyvenimo. Džiaugiuosi, kad išvažiavau, nes tai sudarė didelę dalį mano asmenybės formavimosi. Nemoku to paaiškinti, bet nuo pat mažens žinojau, kad išvažiuosiu pagyventi į užsienį“, - teigė Jessica Shy.

Dirba nuo vienuolikos metų

Džesika pirmą kartą į didžiąją sceną žengė dar būdama 14 metų televizijos projekte „2 minutės šlovės“, o vėliau du sezonus dainavo projekte „Chorų karai“. Atlikėjai savarankiškumo netrūksta nuo pat mažens, nes jau būdama 11 metų pradėjo dirbti savo mamos viešbutyje, kuriame ne vienerius metus ir gyveno.

„Mano tėvai kraustėsi iš Birštono į Kauną, bet tai užsitęsė, todėl apie aštuonis metus gyvenau mamos viešbutyje Birštone, kur ėjau į mokyklą. Būdavo, jog grįžtu iš mokyklos, kambario durys užrakintos, reiškia – išnuomojo kažkam. Tuomet einu ieškoti savo daiktų, knygų, kur paruošti namų darbus. Tas gyvenimas viešbutyje skamba geriau negu yra, nes grįžti iš mokyklos ir nežinai kur šiąnakt miegosi“.

„Maždaug nuo vienuolikos metų vasaromis pradėjau darbuotis viešbučio virtuvėje – pjausčiau salotas, indus plaudavau, o vėliau, kai jau galėjau, dirbau padavėja. Mama nuo pat mažens sakė: Nori pinigų, kažkokių rūbų ar kitų „šmutkių“? Prašom, dirbk – visos sąlygos yra“, - su šypsena prisimena atlikėja.

Kviečia į gamtos oazę

Šiemet vykusiuose M.A.M.A. apdovanojimuose Metų proveržio kategorijoje nominuota Jessica Shy klausytojus žada nustebinti unikaliu koncertu gamtoje – liepos 14 dieną pasirodys miesto festivalyje „Vilnius ORE“ sostinės Vingio parko VU Botanikos sode. Atlikėja atskleidė, jog koncerte išvysime ir svečių.

„Bus visos žinomiausios dainos, bus negirdėtos dainos, kurios pirmą kartą skambės, gyva grupė, gražūs rūbai, gražūs žmonės, nuostabus oras, gera muzika ir daug dainavimo kartu. Pasižadu atiduoti 100 procentų savo energijos. Taip pat bus ne vienas svečias, kuris tikrai nepatingės ateiti ir su manimi padainuoti keletą dainų“, - su nekantrumu apie artėjantį koncertą pasakojo Jessica Shy.

Kodėl Džesika Šyvokaitė nuo mažens svajojo būti policininke, koks atlikėjos scenos bendražygio Justino Jaručio bruožas ją labiausiai erzina bei kodėl dabar nesirinktų to paties dalyko, kokį studijavo Londone – sužinosite jau šį pirmadienį, 22 val. 15 min. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ tik per DELFI TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)