Kol pasaulis laukia šio rudens teismo proceso prieš Ghislaine Maxwell, šiuo metu išleidžiamas dokumentinių filmų ciklas apie ją ir tai, kaip moteris įsitraukė į vieną liūdniausių šių laikų pedofilijos atvejų, rašoma pranešime spaudai.

Šiuo metu siūloma išsami, dokumentinė, trijų epizodų serija apie už Jeffrey Epsteino esančią paslaptingą, galingą ir įtakingą moterį. Taip pat priduriama, kad visi epizodai bus išleidžiami tuo pačiu metu.

Kai kalėjime neva nusižudė finansininkas Jeffrey Epstein, dėmesio centre atsidūrė būtent jo buvusi mergina ir „madam“ Ghislaine Maxwell. Trijų valandų trukmės dokumentinis filmas aprėpia Ghislaine Maxwell gyvenimą nuo pat vaikystės iki kol ji yra areštuota ir apkaltinta keliais prekybos seksu atvejais.

„Yra daug tragiškų istorijų apie nusikaltimus, kuriuos vyrai įvykdė prieš moteris, tačiau kai tokio pobūdžio prievarta yra kaltinama moteris, kaip kad Ghislaine Maxwell, kyla daug klausimų. Šis serialas išryškina Maxwell kelionę iš praeities į dabartį ir iš visuomenės viršaus - į kalėjimo kamerą Brukline, kur jos laukia teismo procesas, stebimas viso pasaulio “, - teigia režisierė Barbara Shearer.

Peržiūrėję dešimtis interviu ir anksčiau nematytos medžiagos iš Maxwellų šeimos, žiūrovai gauna suvokimo apie Ghislaine Maxwell gyvenimą, sudėtingus santykius su savo tėvu, žiniasklaidos magnatu Robert Maxwell ir jos santykius su finansininku Jeffrey Epsteinu, kurio laukė teismo procesas dėl seksualinės prievartos prieš mergaites.

„Epstein's Shadow: Ghislaine Maxwell" yra itin patrauklus dokumentinių filmų ciklas, paremtas labai plačiu ir nuodugniu darbu. Tai atskleidžia sistemingą ir siaubingą nusikaltimą, kurį patyrė šios jaunos mergaitės, ir tuo pačiu, tai nagrinėja didžiulį klausimą apie Ghislaine Maxwell dalyvavimą visame tame. „Tai yra sukrečiantis dokumentinis filmas, kurį turėtumėte pasižiūrėti“, - sako Filippa Wallestam, EVP ir NENT grupės vyriausioji turinio vadovė.