Nesidalina dviem dalykais – vyru ir automobiliu

Eteryje Širvintų rajono merė dalijosi asmeninio gyvenimo detalėmis ir atviravo, už ką myli savo vyrą Joną Pinskų.

„[Kartu] jau 24 metai. Praeitame gyvenime aš tikriausiai buvau kažkoks geras sutvėrimas, kad man likimas davė sutikti tokį gerą žmogų kaip Jonas. Aš jį myliu už viską. Pirmiausia, jį pamačius aš turbūt įsimylėjau kojas, bet tai yra smulkmena, kadangi jis buvęs sportininkas, irkluotojas. Tai buvo be proto gražu. Bet, žinoma, viskas juokais. Aš jį įsimylėjau už viską: pagarbą, dėmesį moteriai. Ką labai stipriai mačiau, kas buvo labai stipriai išreikšta, tai jo požiūris į mamą. Ir toks galbūt man šeimos pavyzdys buvo atėjęs, kad tai, kaip sūnus elgiasi su savo mama, taip elgsis su savo žmona. Aš mačiau neįtikėtiną pavyzdį ir dabar tai jaučiu pati“, – tikino politikė.

Jonas Pinskus ir Živilė Pinskuvienė

Ž. Pinskuvienė neslėpė, kad pavydas jai nėra svetimas.

„Aš esu labai pavydi. Bent jau pirmus 15 metų buvau labai pavydi. Vyras tai žinojo. Gyvenime nesidalinu dviem dalykais. Visi tai turi išgirsti. Nesidalinu vyru ir savo nuosavu automobiliu“, – pasakojo ji.

„Žinote, man gal tai yra likę nuo jaunystės. Kada draugui ar pažįstamui gali paskolinti automobilį. Buvo toks atvejis, atsitinka nelaimė, visaip gali įvykti. Tada atsiranda pykčiai, ginčai. Tai tam, kad tų pykčių ir ginčų nebūtų, stengiuosi išvengti tokio dalyko. Nesidalinu vyru ir automobiliu“, – pakartojo pašnekovė.

Žinomų politikų šeimoje yra ne viena nusistovėjusi taisyklė. Viena jų – kavos nešimas žmonai į lovą.

„Iš pradžių reikėjo taip išsiauklėti, – juokėsi pašnekovė. – Bet tai buvo daugiau nei prieš 20 metų. Pirmas rytas, kai aš laukiausi Dovydo. Nuo tada prasidėjo labai gražūs atsiminimai, mūsų pašnekesiai ir tai liko. Aišku, Jonas mato, kad man patinka, aš pripratau ir kitaip būti negali. Šeštadienis ar sekmadienis. Aš, kaip moteris, lygiai taip pat besąlygiškai parodau dėmesį savo žmogui, nes pas mus nuo pat pradžių yra toks susitarimas: jis turi savo hobį – aš ten nesikišu, tai yra visiška laisvė. Prieš 20 metų buvo priimtas susitarimas, kad jam iš ryto turi būti paruošti drabužiai, ką rengtis nuo iki, ir aš tai darau 24 metus, o jis man tiek pat laiko neša kavą į lovą. Esame pasidalinę viskuo“, – pasakojo Ž. Pinskuvienė.

Pasirodo, kad lepinimas kava nėra vienintelis romantiškas gestas, kuriuo J. Pinskus džiugina savo žmoną. Staigmenų poros gyvenime būna ir daugiau.

Aš ikona. Kaip išsaugoti darnius santykius šeimoje

„Vyras tikrai labai lepina, aš sau galiu leisti viską, jis man tai leidžia. Bet vieną kartą prieš 20 metų jis norėjo padaryti staigmeną mano gimtadienio proga ir jis šiek tiek nepataikė. <...> Iš tikrųjų tas papuošalas buvo įspūdingas, bet man jis nepatiko. Po to karto mes pasišnekėjom, kad ten, kur nesupranti, geriau nelįsk, ir tai, ką norėsiu, aš nusipirksiu.

Dabar esame susitarę: pavyzdžiui, ateina gimtadienis ar šventė, priklauso gėlės. O vyro klausimas būna paprastas: „Kiek reikia?“. Pasidarau dovaną pati ir nedarau tragedijos iš to, kad man vyras neatneša kažkokio brilianto, dovanos ar pan. Galiu pati išsirinkti, juk ne maža mergaitė“, – laidoje savo mintimis dalijosi Ž. Pinskuvienė.

Visą pokalbį su politike galite matyti vaizdo įraše, esančiame straipsnio viršuje.

Koronaviruso įkarštyje – ne vienas politikės išsišokimas

Lietuvai, kovojant su koronavirusu, oponentų cariene vadinamos Širvintų merės pavardė viešumoje mirgėjo dėl įvairialypių situacijų ne kartą.

2020-ųjų kovą politikė visuomenės dėmesio sulaukė dėl savo elgesio Vilniaus oro uoste.

„Atskiro paminėjimo yra verta provincijos merė Živilė Pinskuvienė, kuri parodė šabloninį susireikšminusio mužiko portretą. Daužomi langai autobuse, išlipimas iš autobuso be leidimo, keleivių organizavimas šūkauti skanduotes, rėkimas ant karių, grasinimas, riebūs epitetai. Atsiskleidė visu gražumu. Nuramino tik policija“, – taip keleivės elgesį apibūdino Vilniaus miesto administracijos direktoriaus pavaduotojas Adomas Bužinskas.

Į tai sureagavusi Ž. Pinskuvienė teigė, kad tai yra šmeižtas ir tikino, jog kreipėsi ir į policiją.

Ne ką mažiau politikė dėmesio sulaukė ir 2021-ųjų metų vasarį, kai ši socialiniame tinkle paskelbė, kad, nagrinėdama COVID-19 pacientų sąrašus, juose aptiko neatitikimų.

„Tačiau įdėmiau panagrinėjus sąrašus, juose atrandame ir Savivaldybės administracijos darbuotoją, ir kitų įstaigų darbuotojų, jau seniai pasveikusių ir porą mėnesių einančių į darbą. Ir žmogų, kuriam COVID-19 liga buvo nustatyta atlikus testą grįžus iš užsienio dar rudenį. Jis praėjus saviizoliacijos laikui, vėl sėkmingai išvykęs atgal į šalį, kurioje dirba“, – rašė Širvintų merė.

Po šio įrašo aiškintis, dėl ko nesutampa duomenys, turėjo ir NVSC direktorius, ir Sveikatos apsaugos ministras.

Tuo metu Statistikos departamentas po merės pareiškimų apie netikslią statistiką išplatino savo atsakymą – politikės žodžius pavadino melagienomis.

„Turime unikalią progą stebėti, kaip gimsta ir auga melagienos“, – buvo skelbiama Statistikos departamento pranešime.

Kritikos dėl savo požiūrio į koronaviruso grėsmę politikė buvo sulaukusi ir per didžiąsias metų šventes. Tuomet, liudininkų teigimu, merė yra pasirodžiusi renginiuose be kaukės ir netgi kvestionavusi koronaviruso pavojų.

Delfi primena, kad Ž. Pinskuvienės politinė karjera startavo su Darbo partija, yra buvusi žemės ūkio viceministre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)