Šio sekmadienio laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Radži atvirai papasakos apie šio žiūrimiausio televizijos projekto užkulisius ir tai, kaip pasikeitė jo gyvenimas po projekto, rašoma pranešime spaudai.

Aštuonis mėnesius trukęs sėdėjimas namuose ekspresyvųjį Radži išvargino, tad skambutis, kviečiantis į projektą „Didysis šou burbulas“, jam tapo tikru išsigelbėjimu nuo vienatvės ir nuobodulio.

Svarbiausia – žiūrovų meilė

Atlikėjas neslepia, kad iš pradžių jam kėlė nerimą tai, kad jaunimas gali nesuprasti jo muzikos, tačiau savimi jis tikėjo šimtu procentų. Ir nors nė nenumanė, kad taps nugalėtoju, kartu jis tvirtai žinojo tai, kad negali sau leisti pralaimėti.

Svarbiausia atlikėjui buvo laimėti žmonių simpatijas ir daryti tai, ką moka geriausiai. Radži laidoje atviraus, kad įvairiuose projektuose, kuriuose dalyvavo, komisijų būdavo „nutarkuotas į antrą ar trečią vietą“, o sėkmę jam atnešdavo būtent žiūrovai.

„Aš džiaugiuosi, kad laimėjau žmonių dėmesį. Įsivaizduokite, dešimt savaičių būti lyderio pozicijoje. Mane myli paprasti žmonės, nes aš dainuoju paprastą, suprantamą muziką, ir jiems tai yra priimtina. Gal dar mėgsta dėl tos mano charizmos, nežinau, bet aš neturiu ypatingų gabumų ar kažkokio balso. Aš ir nesistengiu jo rodyti – dainuoju taip, kaip dainuoju. Einu tokiu keliu, kurį tikrai suprantu, ir ką aš tikrai žinau, kad moku“, – atviraus Radži.

Eksperimentų scenoje nereikia – labiausiai jis nori, kad žmonės mylėtų jį tokį, koks jis yra. Atrodo, kad taip ir yra – gerbėjams patinka ne tik Radži atliekamos dainos, bet ir jis pats: paprastas, atviras ir tiesmukas, nestokojantis žavesio ir charizmos.

Kur eiti kritikams?

Radži viso projekto metu išliko savimi, nieko neslėpė, buvo atviras ir paprastas, o visą kritiką jam telefonu išsakydavo globėja Vida.

„Sakė, kad labai daug valgau – rodo, kad valgau arba guliu ir nosį krapštau. Taip nebuvo. Taip, aš pagulėdavau, nes man reikėdavo poilsio, atsigaudavau. Bet ir eidavau repetuoti“, – pasakos Radži.

Paklaustas, kaip reaguoja į komentarus, atlikėjas neslėps, kad anksčiau juos skaitydavo, tačiau laiku suprato, kad visokių komentarų yra ir bus.

„Dabar, jei matau, iškart dedu bloką ir net nesiaiškinu – man nereikia blogų emocijų, reikia tik gerų. Užtenka tų blogų emocijų. Suprantu, kad kiekvienam neįtiksi, bet aš irgi nenoriu kiekvienam įtikti ir patikti. Jei aš tau nepatinku, tai tu man irgi nepatinki, tai negi mes aiškinsimės tris valandas apie tai, kaip mes vienas kitam nepatinkame? Kam? Blokas, ir eini namo. Viskas“, – teigs Radži.

Gyvenimas po šou

Po šio šou Radži gyvenimas pasikeitė – jo gerbėjų tarpe atsirado daugybė jaunų žmonių, o ir jis pats, projekte susipažinęs su jaunosios kartos atlikėjais, ne tik įgijo naujų draugų, bet ir ėmė klausytis kitokios muzikos.

Svarbiausias yra ne tik gautas laimėjimas, bet ir tai, kad Radži sutiko žmones, su kuriais nori bendrauti ir po projekto. Labiausiai jis prisimena savo kambariokus – legendinės grupės „Rondo“ lyderį Aleksandrą Ivanauską-Farą ir aktorių Marių Jampolskį. Su Marium Radži jau įrašė dainą, o vasarą visi „Didžiojo šou burbulo“ dalyviai su vasaros turu važinės koncertuodami po Lietuvą.

Šių gyvų susitikimų su gerbėjais Radži nekantriai laukia – jam tai labai daug reiškia.

„Tos dešimt savaičių įrodė, kad žmonės nori mane matyti, nes kartais aš save pakritikuoju. Bet tik aš pats ir mano artimieji bei tam tikri žmonės, kuriuos gerbiu, gali mane kritikuoti, kiti – ne. Tokių aš nevertinu, nereikia man tokios kritikos. Aš vertinu tuos žmones, kurie vertina mane. Žmonės mane įvertino ir pajautė, kad viskas eina paprastai, bet ne prastai. Žmonių meilė artistui yra pati svarbiausia. Visa kita šiandien yra, rytoj nėra“, – teigs Radži.

Dar daugiau Radži istorijų, pikantiškų projekto akimirkų ir įspūdinga puokštė Tėvo dienos proga – laidoje „Pasaulis pagal moteris“, sekmadienį, 10 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)