„Jei nepavyktų anksčiau keltis, ryto laida gali ir neįvykti arba vedėja ateitų be grimo (juokiasi). Esu priversta keltis gana anksti ir nesiskundžiu. Man patinka rytai, nes diena būna ilgesnė, bet eiti anksčiau miegoti taip ir neišmokau, todėl pačiai būna juokinga, kad, pavyzdžiui, kalbu su pašnekovu apie tai, kiek miegas turi įtakos sveikatai, o aš pati tą naktį būnu miegojusi ne ilgiau šešių valandų... Paprastai laidai tenka ruoštis vakarais, todėl stengiuosi nesusivėlinti ir skirti tam laiko kuo anksčiau“, – pasakojo „Delfi TV“ laidų vedėja.

Kristina pasakojo, jog prieš eterį grimerės kėdėje paprastai užtrunka apie 30–40 min, o paklausta, kiek laiko skiria rūpinimuisi išvaizda, K. Ciparytė nedvejodama atsako, kad tai trunka visą gyvenimą. Rūpestis savo oda, plaukais, svorio stebėjimas ir poilsio režimas yra jos ilgalaikiai tikslai.

„Tam ir eterio nereikia. Tik eteris iš tiesų gali paryškinti visus netobulumus ar nuovargį. Aš dirbu su fantastiškomis grimerėmis, kurios, ko gero, ne tik mano veidą ir plaukus pažįsta geriau už mane, bet ir iš vieno žvilgsnio supranta, su kokia nuotaika šiandien sėsiu į grimo kėdę.

Jos puikiai žino, ką aš mėgstu ir ko ne, mėgstame paeksperimentuoti, o mano paslaptis saugo geriau nei slepia kartais ir pavargusius paakius. O juos slepia tikrai gerai“, – šypsodamasi sako K. Ciparytė.

Ne paslaptis, kad tiesioginiame eteryje neretai nutinka ir kurioziškų situacijų. Kristina su šypsena prisimena ir grupės „Saulės kliošas“ dainos „Paskambink man“ premjerą, kuri laidoje įvyko praėjusią vasarą.

„Į studiją sugroti gyvai dainos atvyko Justė Starinskaitė, Laurynas Šarkinas ir dar vienas gitaristas. Prieš pat laidą maniau, kad po gyvo pasirodymo pokalbiui liks tik Justė ir Laurynas. Vis tik dėl techninių niuansų pasilikti turėjo visi trys muzikantai.

Klausiu prodiuserio – kuo vardu gitaristas? Jis man sako Mantas ar Matas, aš prieš pat laidą paieškojau informacijos ir išbėgau į eterį. Daina sugrota puikiai, aš įeinu į studiją, pristatau visus tris muzikantus, baigiame pokalbį ir dar kartą išberiu visus tris vardus. Tik gitaristą Matą Ričkų aš pakrikštijau visai kitu vardu. Laurynas mane pataisė, pasijuokėm, atsiprašiau už klaidą, o tą vakarą nuėjom į puikų „Saulės kliošo“ koncertą. Tik pažiūrėjus laidos įrašą vėliau pamačiau, kad jau tada visiems trims kilo šypsena“, – linksmą istoriją eteryje prisiminė Kristina.

Prakalbus apie eterį žurnalistė sako, kad jis kartu yra tarsi scena. Nors daugelis žmonių yra linkę demonizuoti dėmesio troškimą bei sakyti, kad jiems aplinkinių dėmesio visiškai nereikia, ji tai laiko melu bei pripažįsta, jog dėmesio ženklų reikia kiekvienam.

„Aš einu į eterį praktiškai kasdien, kaip bebūtų, tai – mano scena. Nesvarbu, kad aš atlieku darbą – informuoju žmones, pasakoju jiems istorijas, atskleidžiu pašnekovus ir pan. Eteryje būna mano veidas, mano balsas, mano emocijos – vadinasi, aš.

Rodydamas save tu visada balansuoji tarp narcicizmo ir klausimo „ar aš patiksiu kitiems ir kaip jie mane įvertins?“. Aš manau, kad apie savo pagurklį ar netinkamai pasakytą frazę eteryje yra pagalvoję ir apskritai suabejoję savimi yra net tokie pasaulio grandai kaip Jimmy Fallonas, Conanas O’Brienas ar Oprah Winfrey. Tad dėmesys turi savo kainą. Na, o tiksliai atsakant į jūsų klausimą – taip, dėmesio aš sulaukiu“, – samprotavo laidų vedėja.

Vis dėlto pasiteiravus, ar dažnai eteryje besisukanti žurnalistė sulaukia žiūrovų dėmesio, K. Ciparytė šypteli ir išduoda, jog nors šiuo metu jos širdis yra laisva, neretai vyrų žinutes ji ir ignoruoja. „Nuolat gaunu žinučių iš žmonių. Kadangi vengiu socialiniuose tinkluose pasisakyti apie aktualijas, daugelis rašančiųjų mane mato tiesiog kaip veidą, vedėją, moterį, kuri mėgsta gražius rūbus, tad natūralu, jog didžioji dalis interesantų – vyrai. Stengiuosi išlikti mandagi. Būna, kad atrašau, o būna, kad ir ignoruoju“, – kalbėjo „Delfi Rytas“ vedėja.

„Delfi TV“ eteryje laidą „Delfi Rytas” galite matyti kiekvieną darbo dieną 9:00 val. „Delfi TV” – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)