Dviejų dalių laida su muzikine pertrauka, anot M. Bertulio, yra žiūrovų jau pamėgtas formatas ir jo keisti nereikėtų.

„Žmonės mus labiausiai žino dėl pačio laidos turinio, o ne dėl kažkokių blizgučių. Ir ne veltui jau daugelį metų esame žiūrimiausia Lietuvos pokalbių laida. Tad važiuosime toliau ant tų pačių bėgių, tik, žinoma, keisis laidos svečiai ir jie tikrai bus nauji, daugelis jų – dar nebuvę mūsų laidoje“, – kalbėjo jis.

Mantas nusijuokia paklaustas, kur šios žiūrovų itin pamėgtos laidos paslaptis. Būdamas antrakursis ir neturėdamas jokios patirties šou versle jis nenumanė, jog laukia tokia sėkmė. Tačiau svarsto, kad sėkmę galėjo lemti unikalus formatas, kurio prieš septynerius metus nebuvo. Niekas Lietuvoje netransliavo dvi valandas trunkančio pokalbio su gyva publika ir vienu svečiu.

Pasak laidos sumanytojo, geram pasikalbėjimui visada reikia atsipalaidavimo. Visi trys vedėjai su svečiais kalbasi neformaliai, neprovokuoja.

„Juokaudamas sakau, kad pasikalbėjimai vyksta taip, lyg jie būtų susitikę prie laiptinės arba eidami į parduotuvę. Tuo man ir žavūs pasikalbėjimai, nes čia dingsta visos pašnekovų kaukės. Per dvi valandas žiūrovai pamato tikrąsias asmenybes, kurios dažnai slepiasi už sceninio įvaizdžio“, – sakė M. Bertulis.

Pirmojoje laidoje Mantas Katleris kalbins puikiai visiems pažįstamą atlikėją Saulių Prūsaitį, o muzikinės pertraukos metu pasirodys dainininkė Natalija Bunkė. Kitą savaitę žiūrovų dėmesio lauks gerų bičiulių Dominyko Klajumo bei Vaidoto Šiožinio pasikalbėjimai. Birželo 24–ąją prie vedėjo kėdės vėl sugrįš Mantas Katleris, kuris pakrikštys laidoje debiutuosiantį Lauryną Zmejauską–Safą.

„Kol kas negaliu išduoti, ką esame suplanavę, tačiau „bombų“ tikrai bus. Nors gyvuojant jau septynerius metus ir gyvenant tokioje mažoje šalyje nėra lengva išvengti pasikartojančių pašnekovų, šią vasarą pasistengsime savo žiūrovus nustebinti dar nematytais pašnekovais bei įdomiais ir gal net netikėtais duetais ar kombinacijomis“, – kalbėjo M. Bertulis.

Kartu M. Bertulis neslepia, jog pandemija gerokai pakoregavo darbus ir planus. Kadangi „Kitokie pasikalbėjimai“ vyksta ir kaip renginys, ir yra transliuojami gyvai, aštuonis mėnesius kūrėjams teko sėdėti be darbo.

„Aišku, aš šį laiką išnaudojau keliaudamas po Pietų ir Centrinę Ameriką. Mantas ir Dominykas taip pat nesnaudė bei kėlė nemažai ir įdomaus turinio į savo kanalus, o Rytis toliau filmavo „Pasivaikščiojimus“ bei ruošė Kauną tapimui Europos kultūros sostine. Galima sakyti, jog visi esame pakrovę savo baterijas ir pasiruošę grįžti su trenksmu “, – pasakojo jis.

Vis dėlto pastaruoju metu itin padaugėjo pokalbių laidų. Tačiau M. Bertulis sakė dėl to nesukantis galvos ir net besidžiaugiantis, kad šis žanras tapo tokiu populiariu, o daugelis jau žino, kas yra „Kitokie pasikalbėjimai“.

„Esu laimingas, kad užtenka tiek jaunam, tiek senam pasakyti žodį „Kitokie pasikalbėjimai“ ir visi supras, apie ką kalbama. Dėl kopijavimo taip pat esu visai patenkintas. Aš esu tik už tai, kad žmonės daugiau kalbėtųsi ir klausytųsi. Aš tikrai nesisavinu pokalbių šou žanro.

Aišku, yra tokių veikėjų, kuriems originalumo pristinga ir padaro tik kopiją bei pavadina savo projektą kitu pavadinimu. Bet tai tik dar kartą įrodo, jog „Kitokie pasikalbėjimai“ yra unikali ir įtakinga pokalbių laida, davusi nemažai kūdikių bei anūkų Lietuvai“, – sakė jis.

Projektą „Kitokie pasikalbėjimai“ žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 20 val. naujienų portale „Delfi”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)