26-erių Viktorija Siegel su ketveriais metais vyresniu sužadėtiniu Laurynu Suodaičiu pirmą kartą bendrus namus atvėrė televizijai.

Kai LNK kalbino Viktoriją ir Lauryną, jų pirkinys buvo dar toks šviežias, kad trūko daugumos baldų ar jaukumą sukuriančių detalių, rašoma pranešime spaudai.

„Apie tokius namus svajojau labai seniai“, – prisipažino Viktorija, vedžiodama po pirmą nuosavą būstą.

Ji sakė jau išmokusi džiaugtis savame rate, tačiau neslepia – karantinas, priešingai nei kitiems verslams, jai kojos nepakišo. Išsiskyrusi su sužadėtiniu bei dukters tėvu Danieliumi Bunkumi, Viktorija paliko ir kartu įkurtą internetinę parduotuvę, tačiau vos per mėnesį atidarė naują.

Socialiniuose tinkluose Viktorija turi 200 tūkstančių sekėjų, tad nieko stebėtino, jog per karantiną užgimęs verslas suklestėjo, todėl ji su Laurynu galėjo sau leisti nusipirkti jau pastatytus ir įrengtus namus.

Viktorija pasakojo nebijojusi įsipareigoti ir bendrą turtą įsigyti su nauju mylimuoju.

„Manau, kur kas didesnis įsipareigojimas yra mūsų būsimos vestuvės, mes planuojame vaikus, va čia kur kas rimčiau nei tiesiog įgytas būstas“, – įsitikinusi V. Siegel.

Nauji poros namai ir tai, kokios vestuvės laukia šią vasarą, – jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20 val. tik per LNK.

Delfi primena, kad apie tai, jog sulaukė mylimojo pasiūlymo pirštis, pranešė lapkričio mėnesį, švęsdama 26-ąjį savo gimtadienį.

„Būsima -ienė. Jaučiuosi beprotiškai laiminga ir aš pasakiau TAIP!!!!“ – instagrame dalydamasi jųdviejų nuotrauka rašė V. Siegel.

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ dalyvavusi V. Siegel atvirai papasakojo, kaip tarp jos ir dukters Nicolės krikštatėvio užgimė meilė. Viktorija neslėpė, kad tai ji buvo iniciatorė.

„Viskas vyko palengva. Aš į jį pradėjau žiūrėti kaip į vyrą. Jis yra Nicolės krikšto tėvas. Pradėjau matyti, kaip žmogus elgiasi su vaiku, kaip bendrauja svečiuose. Tiesiog jis ėmė mane žavėti, na, ne robotas esu. Jis sužavėjo mane palaipsniui. Be to, buvo nelabai geras mūsų [su buvusiu sužadėtiniu D. Bunkumi – red. past.) santykių periodas, pykomės, ir Laurynas buvo šalia. Su juo galėdavau bent porą valandų pašnekėti. Supratau, kad turime daug panašumų. Galiausiai pagalvojau: na, kada daugiau, jeigu ne dabar? Jeigu jau taip atsitinka, aš negyvensiu dėl kitų akių.

Aš šioje situacijoje labiau buvau iniciatorė. Nebijojau pirma prisipažinti apie savo jausmus jam. Yra, kaip yra. Jis nenustebo. Sakė, kad matė mano akis, atkreipė dėmesį į tam tikrus mano žodžius. Na, mes, žmonės, tai jaučiame, matome. Nenustebo, kalbėjomės. Jis metus laiko buvo vienišas. Nebuvo taip, kad, „Laurynai, aš tave įsimylėjau, viskas, skiriuosi“. Faktas, kad ne. Tai buvo labai rimtas žingsnis. Turiu vaiką. Mes ir dabar pasišnekame, kad jis tą žingsnį žengė taip pat galvodamas į ateitį, jog nori šeimos. Jis nori ir savų vaikų, jam 30 metų. Normalu, kad vyras to nori“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (337)