Žinomi vyrai ne tik dalinsis savo pačių patirtimi, bet ir bandys įrodyti, kuris iš jų yra labiau vertas nugalėti, rašoma pranešime spaudai.

M. Mikutavičiaus komandoje atsidūręs A. Chošnau pripažins, kad paskutinį kartą kaip atlikėjas ant scenos užlipęs buvo praėjusių metų kovą, tad laidoje sulauks nuoširdaus Andriaus Žiurausko klausimo – kokia gi jo finansinė padėtis?

„Piniginė – su manimi, bet ten – ne kažką… Yra gal 20 eurų. Bet man Marijonas sakė, kad čia galima laimėti“, – juoksis A. Chošnau tikėdamasis pergalės, o vėliau teisingą atsakymą už 100 eurų siūlys parduoti ir savo priešininkams.

Tęsiant finansų temą, šiai komandai teks iš pirmo žvilgsnio lengvas klausimas apie iš didelio aukščio ant žmogaus nukritusį centą. Tiesa, norint sužinoti, kas jam nutiktų iš tiesų, studijoje prireiks net kelių bandymų.

M. Katleris ir L. Pobedonoscevas savo kelią žaidime skinsis juokaudami, o štai Alanas ir Marijonas kartais net draugiškai pasiginčys. Tačiau visa tai jiems išeis tik į naudą. „Jūsų ginčai gimdo eurus ir teisingus atsakymus“, –tai pastebėjęs juokaus „galvOK“ vedėjas A. Žiurauskas

O štai teisingą atsakymą į vieną klausimą minėta komanda pasirinks rekordiškai greitai. Tai Alanui sukels ir nemažai sentimentų iš praeities.

„Aš prisimenu 1990-uosius, kai pirmus „Naktinių personų“ plakatus gaminome ir ėjome klijuoti su vandeniu ir miltais. Laikė kuo puikiausiai“, – šypsodamasis pasakos Alanas.

Kodėl monetos turi rantytas briaunas? Ką galima pagaminti iš apelsino ir aliejaus? Kurio instrumento gamyba susijusi su artimojo mirtimi? Apie kokią iš tėvo gautą pamoką laidos metu prabils vedėjas A. Žiurauskas?

Nelengva A. Chošnau ir L. Pobedenoscevo kova – jau šiandien, 19.30 val. žaidime „galvOK“ per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją