Šį kartą garbingas laidos svečias – Nerijus Juška – į studiją žengia „Gulbių ežero“ žingsneliu.

„Esate soluojantis žmogus“ pokalbį pradeda socialinio gyvenimo ekspertė Ieva.

„Gerai, kad ne šlubuojantis“, – nusijuokia baleto primarijus ir priduria, kad laidoje „Visos mes Ievos“ galėtų šokti iki gyvenimo galo.

„Svarbiausia žinoti, kada sustoti“, – surimtėjęs tęsia pokalbį pašnekovas.

Ievai itin knieti sužinoti, kas atlieka solo partiją garsaus baleto šokėjo namuose. „Pas mus „pa de kvatro“ (keturi), o ne solo, – atvirauja Nerijus Juška ir teigia, kad paradui vadovauja visi, o ypač vaikai. Žymus baleto šokėjas atskleidžia, kad daugiausia veiksmo vyksta vakare, kuomet atžalas ištinka energijos pliūpsniai ir jie pradeda praktikuoti ne tik garsiuosius „vertakus“, bet ir džiudžitsu bei „charakiri“.

„Kiek pats dirbi? Ką veiki?“ – toliau žeria klausimus Ieva. Paaiškėja, kad garsusis baleto artistas tikrai nesiskundžia veiklos stoka: dirba ir namuose, ir Kauno valstybiniame muzikiniame teatre, ir savo baleto mokyklose Vilniuje bei Kaune. „Judam, klibam ir nežadam sustoti“, – ryžtingai kalba talentingas vyras.

„Kiek turi „follower‘ių“ „Instagrame?“, – nuskamba tradicinis klausimas.

„Ojezau, nedaug, nežinau“, – staiga pradeda kuklintis svečias, tačiau tuoj pat juokais, o gal ir rimtai pasigiria, kad per dieną sulaukia net iki 100 tūkstančių naujų sekėjų.

„Tai dalinamės“, – netyčia išsprūsta Ievai.

Laidos vedėjai knieti sužinoti paslaptį, kaip charizmatiškasis baleto šokėjas pritraukia tokią gausybę gerbėjų kasdien.

„Vertakus“ darau kiekvieną dieną ir vis su skirtingais žmonėm“, – linksmai pasakoja pašnekovas.

Kadangi „vertaką“ geriau kartą pamatyti pamatyti, nei apie jį kalbėti, laidos svečias čia pat pasisiūlė jį pademonstruoti.

Galiausiai, Ieva ryžosi „vertako“ demonstracijai su sąlyga, kad pliušinis meškutis bus jos asistentas. Nors ji labiausiai baiminosi likti su „fanaru“, tačiau tai, kas įvyko „vertako“ metu, nutinka tik „Visos mes Ievos“ laidose.

„Aš viduj jaučiu, kad turiu šokėjos gabumų ir manau, jog galėčiau šokti į nuvažiuojantį traukinį ir tapti balerina,“ – atskleidė slaptą norą Ieva.

„Kada tas laikas suprasti – nuvažiavo tavo traukinys ar dar ne?“ – klausė ji.

Tai išgirdęs, garsusis baleto šokėjas, pakvietė Ievą prisijungti prie trimečių grupės, kurioje ji galės „išreikšti save pilnumoje“. Vis dėlto, surimtėjęs vyras pridūrė, kad norint pasiekti rezultatų, prireiktų „kelių metų privačių pamokų“.

„Mes po metų turim išeiti ant karališkų scenų“, – nekantravo Ieva.

„Na ką, bus išbandymų metas“, – iššūkių nebijo baleto primarijus.

Marija, kurią visada labai domina finansinė pašnekovų situacija, klausė Nerijaus Juškos, kaip jam sekėsi išgyventi karantino laikotarpiu. Laidos svečias neslėpė, kad turi draugų Seime, todėl retkarčiais įsiprašydavo su šeima į svečius pavalgyti. Tačiau tai būdavo itin retai, nes, anot jo, „visi menininkai gyvi savo metu“.

Paskutinėje šio sezono laidoje paliesta kaip niekad daug temų. Baleto artistas atskleidė paslaptį, kaip menininkai maitina savo vaikus karantino metu. Papasakojo, kuriuo gyvenimo laikotarpiu kiekvienas kąsnis jam buvo aukso vertės. O taip pat prasitarė, kuo sugraudino Borisą Moisejevą, kad šis netikėtai nusisegė savo itin vertingą apyrankę ir baleto šokėjui padovanojo.

Žiūrėkite laidą sekmadienį 16 val. tik per Delfi TV ir sužinokite, ar prireikė seksologei Ievai panaudoti botagėlį. Kodėl Nerijui Juškai buvo diagnozuotas užspausto seksualumo sindromas? Ir kodėl, po visų smagių ir intriguojančių pokalbių su laidos vedėjomis, baleto žvaigždė galiausiai buvo išvarytas?

Nepamirškite, nors laida „Visos mes Ievos“ išeina vasaros atostogų, puikioji Ievų programa neatostogauja net ir vasaros metu. Ievos ir Marija nuotaikingą ir linksmą atmosferą gali sukurti tiek internetu, tiek ir gyvai. Kontaktus rasite „Visos mes Ievos“ paskyroje „Facebook“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)