Šį kartą Ieva taria „ciao“ jau daugiau kaip dešimtmetį Lietuvoje gyvenančiam ir visada puikiai nusiteikusiam Gian Lucai Demarco. Vienas iš tradicinių klausimų „Visos mes Ievos“ laidoje – apie sekėjų skaičių socialiniuose tinkluose. „Tai čia labai nedaug“, – nustebo laidos vedėja, išgirdusi, kad svečias turi tik apie 6 tūkst. gerbėjų. „Kaip žmogui, dirbančiam televizijoje, aš mažiukas“, – sutinka Gian Luca.

Garsusis kulinaras prisipažįsta, kad nemoka kurti turinio socialiniams tinklams, todėl labai retai juo dalinasi su savo sekėjais. Smalsioji Ieva buvo dar kartą nustebinta, sužinojusi, kad pašnekovas įkelia vos keletą įrašų per mėnesį. „Pažadu, įdėsiu dažniau“, – ryžtingai tarė Luca, išgirdęs, kad dalintis turiniu reikia mažiausiai kas antrą dieną.

Laidos „Visos mes Ievos“ akimirka

„Kodėl tu neįkeli itališkų įrašų?“ – klausia Ieva, tvirtai įsitikinusi, kad svečio sekėjų gretos ženkliai padidėtų, jei jis bandytų užkariauti savo tautiečių simpatijas. Tačiau virtuvės šefas šiuo klausimu turi tvirtą nuomonę – gyvenant Lietuvoje, reikia bendrauti lietuviškai.

Išgirdęs laidos vedėjos kompromisą, kad su gerbėjais galėtų kalbėti pusiau lietuviškai, pusiau itališkai, laidos svečias prisipažįsta, kad jau yra tai išbandęs. „Žinai, kaip reagavo? Nereagavo“, – atvirauja jis ir priduria, kad turi įkyrią gerbėją, kuri „užkniso“, nes ne tik komentuoja po kiekvienu jo įrašu, tačiau žinutėmis atakuoja ir jo žmoną.

„Sujunkime savo jėgas ir padarykime vieną programą – tu gaminsi, aš kalbėsiu“, – netikėtai pasiūlo Ieva, kurios galvoje nuolat sukasi įvairiausi verslo planai. „Mes turime planą!“ – entuziastingai sušunka laidos vedėja, sužinojusi, kad garsusis kulinaras vasarą neturi jokių suplanuotų darbų, ir abu pradeda planuoti pagalvių ir spagečių šou.

Lietuvoje Gian Lucai labiausiai patinka žemaičių blynai, o apie šaltibarščius svečias kalba santūriau. Pasirodo, jo žmona vasaros metu šią šaltą sriubą gamina taip dažnai, kad net jo oda tampa rožinė, o jis pats atsiduria ligoninėje dėl burokėlių netoleravimo. „Maisto įvairovė man yra svarbu“, – šypteli pašnekovas.

Laidos „Visos mes Ievos“ akimirka

Laidos svečias prisipažino, kad gyvendamas mūsų šalyje labiausiai pasiilgsta baklažano kukulių ir pastebi, kad šios daržovės čia kitokios. „Baklažanai turi filosofinę problemą su savimi“, – konstatuoja virtuvės virtuozas ir iš karto pasiūlo išeitį – auginti juos Lietuvoje. Gian Luca įvardina ir dar vieną bėdą: „Česnakai yra be sielos pas jus, o reikėtų su siela“.

Kuo italas sužavėjo Mariją? Kodėl smirdi Prancūzija? Kodėl svečias rinktųsi celibatą? Kokias intriguojančias detales apie virtuvės šefą iš Italijos išsiaiškino seksologė Ieva? Visa tai ir dar daug kitų linksmų Gian Lucos įžvalgų sužinosite pažiūrėję laidą „Visos mes Ievos“ sekmadienį 16 val. tik per Delfi TV.

Nepamirškite, jeigu liūdna ir norisi linksmybių, dvi Ievos ir viena Marija yra paruošusios nuotaikingą programą tiek gyvai, tiek ir „zoom“ formatu. Tad nieko nelaukite ir pasikvieskite šią šaunią trijulę – linksmos nuotaikos užtaisas garantuotas! Daugiau informacijos „Facebook“ profilyje „Visos mes Ievos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)