Eglė prasitarė, kad moterys į jos šokių pamokas susirenka dėl įvairių priežasčių. „Vienoms tai – pabėgimas nuo buities, kitos nori patobulinti savo laikyseną, sulieknėti“, – dalinosi žinoma moteris.

Ji taip pat pridūrė, kad, jos manymu, judanti, grakšti, savimi pasitinkinti išlieka graži ir laiminga, rašoma pranešime spaudai. Laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukatienė, išbandžiusi Eglės šokių pamoką, stebėjosi, kad po tokio krūvio Eglei turbūt nieko daugiau daryti ir nereikia – nepageidaujami kilogramai turėtų patys tirpti, tačiau šokėja nesutiko.

„Mes visi esame skirtingi ir fizinio krūvio vieniems reikia daugiau, kitiems mažiau, todėl subalansuota mityba, praturtinta skaidulomis ir šviežiomis daržovėmis, yra ne ką mažiau svarbi“.

Moteris taip pat pridūrė, kad gyvenime svarbu balansas, o šokiai ir judesys ją gyvenime lydi nuo vaikystės, todėl fizinis aktyvumas jai yra kasdienybė.

Laidoje „Mes pačios“ vaistininkas taip pat pasidalins, koks maisto papildas žmonėms padeda sulieknėti, laidos vedėja apsilankys pas moterį, kuri, sugalvojusi verslo idėją, į mažą miestelį iš Londono parsiviliojo sugrįžti dukrą, o gydytojas papasakos, su kokias liekamaisiais reiškiniais tenka susidurti persirgusiems koronavirusu ir kaip greičiau atsistatyti po šios ligos.

Visa tai – jau šį šeštadienį laidoje „Mes pačios“ 9.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)