Nuo įprastos aplinkos ir artimųjų atitrūkę šou dalyviai neretai pasiduoda projekte tvyrančioms emocijoms. Į konfliktus nesivelti niekaip nepavyksta puikiai visiems pažįstamiems scenos veidams – Radži ir Miai.

Abu ilgametę muzikinę patirtį turintys dainininkai vis atsiduria dėmesio centre dėl savo amerikietiškus kalnelius primenančių santykių – Mia ir Radži tai susipyksta, tai vėl susitaiko. Užvirus konfliktui abu atlikėjai nestokoja necenzūrinės leksikos ir kimba vienas kitam į atlapus.

Štai vieną vakarą, prisėdus su kitais dalyviais ant sofos, Mia ir Radži vėl susikibo. Atlikėjai nė nesiruošė išklausyti vienas kito ar santykių išsiaiškinti santūriai. Priešingai, jie pertraukinėjo, bandė perrėkti vienas kitą ir net ištraukė nemalonius praeities prisiminimus.

Mia pasijautė užgauta Radži žodžių, kad ši, atvažiavusi į koncertus, esą kartais nekoncertuoja. Dainininkė patikino, jog taip nėra, ir reikalavo nustoti ją žeminti. „Čigone, b***, tu nelaimingas“, – rėžė ji ir pridūrė jo nekenčianti.

Konflikto metu Mia neliko skolinga ir laidė nemalonias replikas Radži pusėn. Galiausiai dainininkė teigė, kad šis projektas nėra tik šou, jog po to jiems vėl teks bendrauti, todėl tokie konfliktai nieko gero neduoda.

„Aš nesusitiksiu su tavimi“, – tėškė Radži ir pridūrė, kad ji nėra geras žmogus.

„Aš esu labai bloga? Tau aš būsiu blogiausia pasaulyje“, – sakė Mia.

Po šių žodžių ir gerokai užsitęsusios tirados Radži suabejojo dainininkės psichologine būkle ir sakė, kad ši nėra stabili.

Po tokio kirčio Mia dar labiau įsiuto ir patikino, kad ne jam nustatinėti psichologines ligas.

Radži pratrūko ir savo kolegę tiesiog pasiuntė: „Eik n*****“.

Necenzūrinių žodžių sulaukusi atlikėja vėl pabrėžė Radži kilmę iš nemalonios pusės: „Atsirado, blemba, čigonų taboro vadovas.“

„Žemindamas kitą niekada aukščiau nebūsi“, – pridūrė Mia. Regis, tuo konfliktas galėjo ir pasibaigti. Radži trumpam išėjo iš patalpos, o Mia likusiems dalyviams guodėsi, kaip vyras gali šitaip žeminti moterį. Jos nuomone, taip besielgiantis asmuo nėra vertas vadintis vyru. Dainininkė savo kolegą vadino „boba“ ir stebėjosi, kaip jį gali nešioti žemė.

Į patalpą grįžus Radžiui Mia nesusilaikė ir vėl atsidūrusi prie Radži liejo tulžį.

Susierzinęs Radži sakė nenorintis su ja kalbėti. Dainininkas kelis kartus paprašė jos baigti šį konfliktą ir „užsičiaupti“. Esą jei ji pabaigtų savo kalbas, jo Mia nė akyse nematytų.

„Kas pradėjo kalbas? Aš? Apie tai, kad nekoncertuoju atvažiavusi? Aš pradėjau, ar ne? Chamas, visiškas chamas tu esi“, – kartojo dainininkė.

Galiausiai Radži teigė, kad Mia jam yra mirusi. „O su mirusiais aš nekalbu“, – rėžė jis.

Visgi dainininkė ir vėl nebuvo linkusi tylėti, todėl, pakildama nuo sofos, atšovė, kad Radži esą „raunasi“ tik ant moterų, nes vyrų bijo.

„Užsirovei tu, p**** neraliuota“, – atgal tėškė garsus atlikėjas.

Konfliktas dar kurį laiką tęsėsi, tačiau bėgant laikui emocijos kiek prigeso.

Šis susirėmimas nėra pirmasis realybės šou patalpose, į kurį įsivelia Radži ir Mia. Du puikiai žinomi Lietuvos dainininkai ir anksčiau yra triukšmingai aiškinęsi santykius.

Kartą prie bendro stalo sėdintys TV3 projekto dalyviai vėl bandė „užčiaupti“ vienas kitą. Įsisukus konfliktui Mia rėžė, kad Radži yra čigonas ir jis „neturi vapšė nieko“, be to, ji nenori su juo kalbėti ir nesuleisti iki žemo „turgaus“ lygio.

Į tai Radži atsakė audringai: „Tu jau nusileidusi iki turgaus lygio. Tu iš turgaus ir esi kilusi. <...>. Tu buvai ir turguj, ir padėvėtuose, ir visur.“

Dainininkė teigė nebegalinti to klausyti. Tai išgirdęs Radži sakė, kad jei ji taip jaučiasi, gali tiesiog atsistoti ir išeiti. Atlikėja į ginčo pabaigą Radži pavadino durneliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (520)