Komisija džiaugėsi, kad paskutinį vakarą jiems nereikės rašyti balų, juolab žemiausio – dvejeto. Nugalėtojo išrinkimas buvo patikėtas žiūrovams, kurie galėjo balsuoti tiesiogiai.

„Jūsų meilė ir skambučiai neribojami“, - finalo pradžioje pranešė laidos vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė.

Sulaukęs 5220 žiūrovų balsų projektą nugalėjo aktorius Rokas Petrauskas, antroje vietoje liko Dovydas Laukys su 3271 balsu. Trečioji vieta atiteko Katažinai su 2817 žiūrovų balsų. Ketvirtasis liko Egidijus Sipavičius su 1487 žiūrovų balsais.

„Esu visiškai pasimetęs, tikrai nesitikėjau. Galvojau, kad nelaimėsiu... Išties šiemet visi dalyviai labai stiprūs, todėl nekoketuodami kalbėjom, kad visi esam nugalėtojai. Labai daug žiūrovų balsavo, tikrai džiaugiuosi! Dėkoju ir savo šeimai už palaikymą!“- neslėpdamas emocijų po finalo kalbėjo šio sezono nugalėtojas Rokas Petrauskas.

Finalistai paruošė po du pasirodymus, aktorius Rokas Petrauskas įkūnijo britų atlikėją Ed Sheeran ir visus nustebino muzikinę kūrinio dalį sugrodamas gyvai. Antrasis jo pasirodymas buvo Kastytis Kerbedis. Komisiją labiausiai sužavėjo Roko atsipalaidavimas ir atsiskleidusi charizma.

Katažina finalui pasirinko grupės „The Cranberries“ kūrinį. Kaip pati sakė, jį groti gitara išmoko dar paauglystėje, todėl norėjosi prisiminti dainą ir ją atlikti didžiojoje scenoje. O kartojo Katažina grupės „The Roop“ pasirodymą. Tiksliai atkartoti judesiai ir balso manieros privertė aikčioti ne vieną ir grupės „The Roop“, ir Katažinos gerbėją.

Scenos grandas Egidijus Sipavičius, viduryje projekto įgavęs drąsos ir atsiskleidęs įvairiuose amplua, finale įkūnijo Pitbull. Komisijos damos neslėpė susižavėjimo ir pačiu atlikėju, ir žavingai pasikeitusia jo išvaizda. Kartodamas Sauliaus Prūsaičio pasirodymą Egidijus užkūrė tikrą vakarėlį studijoje.

Dovydas Laukys finale atskleidė pašėlusią savo pusę įkūnydamas žemaitį Žilviną Žvagulį. Stulbinantis panašumas padovanojo Dovydui daugybę komisijos pagyrų. O kartojo Dovydas vieną energingiausių pasirodymų – „Bruno Mars“.

Scenoje taip pat pasirodė į finalą nepatekę dalyviai, jie susibūrė į duetus. Gytis Ivanauskas pasirodė kartu su Toma Vaškevičiūte, Maksas Melmanas su Juste Žičkute, o dar viename duete susitiko abi projekto Ievos - Ieva Zasimauskaitė ir Ieva Barbora Juozapaitytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)