„Sakyčiau, kad užsidėtum naują kaukę, reikia nusiimti senąsias, nes nori nenori, įvaizdis, kurį tu susikuri per daug metų tampa išgražinta, išpuošta tavo puse. O čia, kada dediesi ant tos kaukės dar kitą kaukę, gaunasi kažkokia nesąmonė, tas ir buvo, kol aš nenusilupau nuo savęs tos pirmosios kaukės, tol nesisekė, nes reik suprast kas iš tiesų esi, reik išleist save į paviršių, tada, va tada gali dėtis kitas kaukes ir tada jos limpa tau“, – apie sudėtingą pradžią prasidėjus projektui pasakoja Egidijus Sipavičius.

Visi finalistai projekto metu sugebėjo ir nustebinti, o kartais ir prajuokinti projekto žiūrovus ir gerbėjus. Vienas tokių momentų – iššūkis Dovydui įkūnijant žmoną Moniką Mariją, rašoma pranešime spaudai.

„Juokėsi labai, juokėsi, siunčiu didžiausius linkėjimus uošvienei. Čia buvo toks įdomus dalykas. Aš žinojau, kad bus didžiulis, didžiulis feilas, bet norėjau jo. Man kartais patinka degti ir, nors kartais būna netyčia, bet man patinka šiek tiek paršelius kišti sau“, – apie didžiausią iššūkį projekte pasakoja Dovydas.

Dainininkė Katažina net kelis kartus suabejojo savo jėgomis ir atsisakė dalyvauti projekte, o štai šiais metais priėmė iššūkį ir išbandė save visiškai naujame amplua.

„Gal aš taip liaudiškai išsireikšiu, bet tu veliesi į muzikinį projektą. Tai yra neatsiejama tavo gyvenimo dalis, tai yra netgi tavo gyvenimas. Man dažniausiai buvo labai sunku sujungti šeimą, profesiją, ir tą buvimą mama ir buvimą projekte, nes aš žinojau, kiek aš iš savęs reikalausiu ir spausiu. Bet kai aš su Deivydu pasitarusi, susidėliojau tam tikrus taškus, apsiraminau ir supratau, kad man reikia nueiti šitą kelią. Ne kažkada, ne prieš kelerius metus, kai buvau kviečiama, o būtent dabar. Ši kelionė buvo ir tebėra visiškai nuostabi“, – sako Katažina.

Finalo metu apie dalyvius kalbės jų bičiuliai ir artimiausi žmonės, o finalistai negailės padėkų žiūrovams už palaikymą. Suvokti, kad tai jau paskutinis kartas „Muzikinės kaukės“ scenoje, bus nelengva.

„Žiūrovams palinkėsiu, iš tikrųjų, tai pasimėgaukit šita laida, nes ji paskutinė, pasimėgaukit visais atlikėjais ir balsuokit už tą, kuris geriausiai įsikūnijo, man atrodo, nes apie šitai yra laida“ – sako aktorius Rokas Petrauskas.

„Muzikinės kaukės“ finalas, kuriame nugalėtoją lems žiūrovai jau šį šeštadienio vakarą, 19.30 val., per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)