Belaukiant tokio garbaus svečio viena Ieva guodėsi kitai, kad Adomas jos nemyli ir niekada nemylėjo, o kad tai įrodytų pasitelkė vizualinius faktus – niekada negavo jokių dovanų be progos.

Darbščioji trijulė yra paruošusi naujausią „Ievų“ programą, kurią gali parodyti gyvai arba per „Zoom“. Tad jei norite išskirtinės šventės, užsukite į „Visos mes Ievos“ „Facebook“ profilį, kuriame rasite kontaktus – su Ievomis liūdna niekada nebus!

Vos tik E.Vėlyvis įsitaisė ant sofutės, Ieva nieko nelaukdama griebė jautį už ragų ir apipylė svečią klausimais. Jai knietėjo sužinoti, ar Lietuvoje, kaip ir Holivude, režisieriai muša aktorius, operatorius ir kitus kino aikštelėje dirbančius žmones. „Pirmą kartą girdžiu“ – nusistebėjo pašnekovas ir prisipažino, kad jam „nebūdinga nei rėkti, nei draskytis“.

Laidos vedėją ypač domino, kaip E. Vėlyvis išsirenka aktorius savo filmams. „Labai paprastai, klasikiniu būdu, – pusiau rimtai, pusiau juokais kalbėjo žinomas vyras. – Atsiverčiu „Žmonių“ žurnalą, žiūriu, kas populiariausi, tuomet duriu pirštu, jeigu jų daug, ir išsirenku būsimą filmo žvaigždę.“

„Tai jūs renkatės pagal žinomumą, o ne pagal talentą?“ – neslėpė nusivylimo Ieva. „Žinomumas ir yra talentas“, – paaiškino pašnekovas. Pagaliau laidos vedėjai tapo aišku, kad norint tapti E. Vėlyvio filmo žvaigžde, reikia užsiauginti sekėjų armiją socialiniuose tinkuose, tuomet patekti į žurnalą ir tikėtis, kad garsusis režisierius pirštu bakstelės į tave.

Laidos „Visos mes Ievos“ akimirka

Atkaklioji Ieva tiesiai šviesiai paklausė: „Ar yra kelias į žvaigždes per lovą?“. Garsus vyras tai patvirtino bei pridūrė, kad ir „pats eina į žvaigždes per lovą“.

Paklaustas, kokią svajonę turi, režisierius paatviravo, kad norėtų patekti į „gerą, rimtą, gerai apmokamą, didelio biudžeto filmą su žvaigždėm“, kurį galėtų ne tik režisuoti ir prodiusuoti, bet ir jame suvaidinti. „Kitaip tariant, padalyvauti“, – reziumavo pašnekovas.

Filmų kūrėjas atvirai pasakojo, kad scenarijuje savo pavardę užrašo pirmu numeriu ir guodėsi, kad daug laiko užtrunka, kol save „prasikastinguoja“, o paskui surengia peržiūras ir likusiems žmonėms iš populiarių žurnalų viršelių.

„Yra reikalų. Aš tave pakviesiu į kastingą, kad tu pamatytum, kaip tas procesas vyksta“, – netikėtai išgirdo režisieriaus pažadą laidos vedėja. „Pasakykite žiūrovams, kad jūs pažadate“, – jai nusišypsojusia laime negalėjo patikėti Ieva.

Galiausiai, sužinojusi visas filmo kūrimo užkulisių detales, laidos vedėja paprašė režisieriaus papasakoti apie šiuo metu statomą detektyvinį filmą. „Tai bus tobuliausia komedija Lietuvoje, – neabejoja E. Vėlyvis. – Pirmas lietuviškas filmas, kurio turinys sukasi apie pirmą lietuvišką maniaką.“ Pašnekovas patikslino, kad pagrindinis veikėjas yra „pusiau realus, su tam tikrais biografiniais momentais“ ir pridūrė, jog naujausiame filme netrūks nei jam būdingo humoro, nei siaubo elementų.

Kodėl žymusis režisierius pavadino lietuvius asocialia tauta? Apie kokį slaptą fetišą papasakojo Ievai? Kokį išbandymą charizmatiškam svečiui paruošė laidos vedėjos ir kuo jį sužavėjo? Atsakymus iš šiuos klausimus bei svečio diagnozę sužinosite tik per Delfi TV pažiūrėję laidą „Visos mes Ievos“ sekmadienį 16 val.

Nepamirškite, kad žavingosios laidos vedėjos yra paruošusios ypatingai smagią programą – tapkite „Visos mes Ievos“ draugais „Facebook“ ir, jei artėja ypatinga proga, nedvejokite ir leiskite Ievoms ir Marijai sukurti nepakartojamą šventę jums ir jūsų svečiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)