Tačiau kaip ir kiekvieną sekmadienį, kažkas vis tiek turės keliauti namo – dalyvių likimus nuspręs tik žiūrovai, rašoma pranešime spaudai.

Antradienį „Didžiojo šou burbulas“ vedėjas Mindaugas Rainys paskelbė temas. Kūrybinė laisvė šįkart suteikta praėjusį kartą daug dėl pasirodymo išgyvenusiems šokėjams Justinui Mejeriui ir Ievai Riepšaitei. Dabar jiems pasakyta tik tiek, jog turės atlikti antrojo dešimtmečio kūrinį. Gabijai Radžiūnaitei ir Žygiui Petkui taip pat leista dainą pasirinkti patiems – pora turėjo nuspręsti, kuris 90-ųjų kūrinys juos atspindi labiausiai.

Justinas Lapatinskas galėjo rinktis hitą, kurio rėmai – nuo 2000-ųjų iki 2010. Būtent jis šį vakarą žada nustebinti ir pasirodyti tokiu amplua, kokiame žiūrovai dar nėra jo matę.
Ne ką mažiau staigmenų žada ir kiti dalyviai. Kaip visuomet tikrą vakarėlį scenoje užkurianti Gabrielė Rutkauskienė-Vasha tai padaryti žada ir šį sykį – jai atiteko Fergie daina „A Little Party Never Killed Nobody“. Jos „vyrui“ projekte, Norbertui Liatkovskiui, atiteko Michael Bublé kūrinys „Feeling Good“. Vaikinas šiandien ketina parodyti visai kitokį savo įvaizdį…

Mia Pilibaitytė atliks Sia dainą „Unstoppable“, o Radži gavo Stasio Povilaičio kūrinį. Aną kartą itin sunkiai dainos žodžius besimokusiam Radži, šį kartą sekasi kur kas lengviau. Žinomas vyras uždainuos legendinę dainą „Senieji Vilniaus stogai“. Jo kambario draugui Aleksandrui Ivanauskui-Farai atiteko be galo jo širdžiai artima daina „Mažoji legenda“, o Mariui Jampolskiui – Elvey Presley daina „Jailhouse Rock“. Balsingoji Irena Starošaitė atliks jautrų kūrinį „Killing Me Softly“, o naujokė Indrė Launikonytė turės perdainuoti Dua Lipos dainą „Physical“.

Praėjusią savaitę su „Didžiuoju šou burbulu“ atsisveikinti teko nuo pat pirmų dienų čia dalyvavusiai šokėjai Violetai DaQueen ir jos vyrui Augustui Paulioniui-Auggi. Tai itin sukrėtė kitus dalyvius, tad naujokei Indrei pirmosiomis dienomis įsilieti į „burbulo“ šeimą sekėsi ganėtinai sunkiai. Vis dėlto vėliau moteris puikiai pritapo, susidraugavo su kitais dalyviais ir netgi mokė juos dainavimo dainavimo paslapčių.

Tačiau ne paslaptis, kad projekte anksčiau ne vieną kartą iškrito vos vieną savaitę čia praleidęs naujokas. Kas iškris šįkart? Projekto senbuviai ar įspūdingo balso savininkė, tačiau naujokė Indrė?

Pakeliaukite laiku ir pamatykite, kas projekte kovą tęs, o kas su juo jau atsisveikins – „Didysis šou burbulas“ jau šiandien, 19.30 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)