Laidoje su Indre Stonkuviene, modelis G. Martirosian prisiminė savo karjeros pradžią, rašoma pranešime spaudai.

„Būdama 16-os nuėjau į modelių agentūrą ir iš karto pradėjau dirbti. Metus gyvenau Japonijoje ir Tailande. Man tai buvo lyg pamatas, ką reiškia būti suaugusiam, atsakyti už save. Tuo metu aš dar tikrai buvau vaikas. Susidūriau su iššūkiais, pradedant kalbiniais, baigiant stresu ar kova su perfekcionizmu, kai tavo kiekvieną kūno centimetrą kas savaitę matuoja. Buvo sunku, bet kartu ir neįkainojama gyvenimo patirtis, kuri man padėjo susiformuoti kaip asmenybei“, – prisiminė ji.

2008 metais Gabrielei laimėjus „Mis Lietuva“, rodės, visas gyvenimas apvirto aukštyn kojomis. „Kai laimėjau „Mis Lietuva“, man buvo tik 17 metų ir aš nuolat girdėjau, kad neatitinku kai kurių žmonių grožio standartų. Ji negraži, ji per jauna ir kaimynė gražesnė, ir net visos merginos autobuse, tai kodėl išrinko būtent ją. Užgriuvo didelė atsakomybė – juk aš atstovauju ne tik sau, bet ir visai savo šaliai“, – prisiminė televizijos laidų vedėja.

Anot Gabrielės, periodas po laimėjimo anaiptol nebuvo rožėmis klotas. Užgriuvęs dėmesys ir komentarai merginą tiesiog gniuždė: „Atsimenu, pabudusi ryte po konkurso įlindau į interneto platybes ir pradėjau skaityti komentarus. Buvo tiesiog smalsu, juk buvau vaikas. Pradėjus skaityti, man ėmė upeliais riedėti ašaros. Galvojau, kam man viso šito reikėjo... Svarsčiau, kaip taip žmonės gali maišyti su žemėmis, linkėti baisių dalykų, matydami tik kito išvaizdą. Man labai skaudėjo.“

Pasak radijo ir televizijos laidų vedėjos, galbūt tuomet ir gimė mintis, kad tai nebus jos karjera amžinai: „Aiškiai supratau, kad nenoriu visą gyvenimą būti pristatoma tik kaip „Mis Lietuva”. Kiekvienas mes esam daugiau nei tik išvaizda. Turėjau kovoti tikrai ne vienerius metus. Dabar jau žinau, kas esu, žinau savo profesinę kryptį, savo stipriąsias puses. Manau, dar reikės eilės metų savo visų siekių ir tikslų įgyvendinimui, bet aš tai padarysiu.“

„Apskritai šiuo metu esu tokiame gyvenimo periode, kad nenoriu niekam įtikti ar patikti visiems. Anksčiau tikrai bijojau sulaukti 30 metų, bet dabar džiaugiuosi šiuo periodu. Jis tikriausiai geriausias gyvenime“, – mintimis dalijosi G. Martirosian.

Visą pokalbį su Gabriele Martirosian išvysti galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)