J.Statkevičius dosniai žarstė komplimentus ir dėkojo Ievutei (aktorė Renata Kutinaitė) už seksualų kostiumą ir drąsą pasirodyti ant podiumo be liemenėlės. Marijos (aktorė Larisa Kalpokaitė) prabangų rožinį įvaizdį apibūdino kaip nepavaldų nei amžiui, nei laikui. O klubo prezidentės Ievos (aktorė Redita Dominaitytė) subtilus stiliaus pojūtis ir išmonė sukėlė prisiminimus apie jo paties antrąją kolekciją Paryžiuje.

Žymusis dizaineris, sukūręs drabužius politikams, prezidentams, Holivudo aktoriams ir netgi Danijos princesei atviravo, kad „Instagram“ daugiausiai dėmesio sulaukia ne naujausios kolekcijos pristatymas, bet jo mamos kepti kotletukai. Nors akivaizdu, kad lietuviams arčiau širdies paprastumas, pats meistras nevyniojo žodžių į vatą: „Aš Statkevičius, aš kuriu madas ir negaliu būti „bliūdas“, toks paprastas kaip šikpuodis. Ne!“

„Lietuvos reiškiniu“ vadinamas dizaineris taip pat pasidalino įžvalgomis, kaip karantinas pakeitė mūsų kasdienybę, o antrąjį karantiną pavadino treningų atgimimo banga.

Tarp dizainerio ir Larisos Kalpokaitės užvirė karštas pokalbis apie jo sukurtus vyriškus apatinius. Laidos vedėjai prasitarus, kad svajoja juos padovanoti savo mylimam vyrui, Juozas Statkevičius iš karto pademonstravo savo dosnumą ir pažadėjo trumpikes duoti nemokamai. Laidos kuliminacija įvyko, kai pašnekovui buvo uždengtos akys ir teko užduotis – atpažinti savo vardo trumpikes tarp kitų intriguojančių apatinių!

Kas nutiko, kad, nepaisant malonių pokalbių su žavingomis laidos vedėjomis, mados guru grasino išeiti? Stebėkite laidą „Visos mes Ievos“ per Delfi TV ir pirmieji išgirskite naujausias dizainerio sparnuotas frazes apie paukščių lizdus vyrų apatiniuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)