Visiems puikiai pažįstama aktorė Larisa Kalpokaitė atvirauja, jog nuo vaikystės svajojo apie ilgus, žemę velkančius plaukus, tačiau šį norą išpildyti pavyko tik pradėjus aktorės karjerą.

„Mano mama niekada neleido man turėti ilgų plaukų, nes augindama tris dukras ji žinojo, kaip sunku susitvarkyti su jais. Tad ji mus visas tris vesdavo į tą pačią kirpyklą, kurioje visas ir apkirpdavo. Tačiau svajonėse vis tiek išliko tas noras turėti ilgus plaukus. Kai įstojau į muzikos ir teatro akademiją, užsiauginau plaukus iki menčių. Jie buvo tankūs ir taip prigijo aktoriniame, nes grimeriams buvo patogu iš jų padaryti reikiamas šukuosenas. Vėliau juos nusikirpau, tada vėl ėmiau auginti, tačiau laikui bėgant, ilgi plaukai pradėjo mano veidą sendinti“, – savo istorija dalinasi L. Kalpokaitė.

Nors televizijos ir kino ekranuose Larisą buvome įpratę matyti kaip pustų ir garbanotų plaukų savininke, prieš keletą metų visus gerbėjus moteris nustebino ne tik svorio pokyčiais, bet ir nauja trumpų plaukų šukuosena.

„Bėgant metams, su amžiumi labai ilgi plaukai moterims ima nebetikti. O ir prižiūrėti juos tampa vis sudėtingiau, nes mano atveju jie ėmė slinkti, retėti. Tuomet sulaukiau stilistų konsultacijos, kuriems leidau daryti ką tik nori. Mane apkirpo trumpai ir jau keturi metai kaip plaukai yra sutvirtėję, neslenka ir juos žymiai paprasčiau prižiūrėti. Tad svarbiausia yra nebijoti – nebijoti eksperimentuoti, nebijoti, jog kažkas iš to pasijuoks. Vieni gal pasijuoks, tačiau, patikėkite, kitiems tikrai patiks“, – ragina L. Kalpokaitė.

Būtent šį šventinį sekmadienį DELFI TV eteryje startuoja nauja laida „Pokyčių istorija“, kurioje laukia ne tik aktorės Larisos Kalpokaitės atviravimai apie grožį, bet ir pagrindinės laidos herojės istorija, kuriai grožio ir stiliaus specialistai padės pakeisti savo įvaizdį. Šį kartą pokyčiams ryšis prieš kelis metus sunkią onkologinę ligą įveikusi Jurgita. Ir nors moters viduje dega noras vėl džiaugtis gyvenimu, jos kūne dar liko alinančios ligos ženklų.

„Prieš penkerius metus pajutau pirmuosius ligos požymius, tačiau jiems nepraėjus per pusmetį, nukeliavau pas gydytojus pasitikrinti. Jie man nustatė antros stadijos onkologinę ligą – tiesiosios žarnos vėžį“, – savo iššūkių kupino gyvenimo istorija dalinsis moteris.

Nors Jurgitai pavyko įveikti klastingąjį vėžį, ligos šešėlis jos gyvenime liko iki šiol. Moterį vargina silpni plaukai, papilkėjusi oda ir nuovargis akyse. Nepaisant sunkumų, Jurgita nuolat juda į priekį ir drąsiai sėdo į įvaizdžio salono 313 „Rolė“ plaukų stilistės Džiuljetos Vėbrės kėdę. Prie laidos herojės pokyčių prisidėjo ir lietuviškos kosmetikos „Uoga Uoga“ vizažistė Rūta Pranevičė bei stilistė Jomantė Vaitkutė, kuri kartu su „Garde-Robe Boutique“ sukūrė Jurgitai jaunatvišką stilių.

„Sakoma, jog likimas kažkur uždaro duris, bet atidaro langą. Kovos su liga periodu mano gyvenime atsirado mylimas vyras, kuris parodė, kad reikia nepasiduoti ir eiti vis pirmyn“, – laidoje atviraus Jurgita.

Kaip Jurgita priims naujuosius savo išvaizdos pokyčius, ar jie nustebins jos mylimąjį ir kokiais stiliaus patarimais pasidalins aktorė Larisa Kalpokaitė – visą tai jau šį sekmadienį, 15:30 val. naujojoje DELFI TV laidoje „Pokyčių istorija“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)