Buvusiai Seimo narei, poetei Daliai Teišerskytei praėję metai buvo tikrai neeiliniai. Ji pardavė butą ir Kaune nusipirko naujus namus. Namas Panemunėje buvęs tokios būklės, kad reikėjo rimto kapitalinio remonto, taigi Dalia pradėjo darbus. Iš pradžių viskas lyg ir ėjo pagal planą, tačiau netrukus prasidėjo įvairūs nesklandumai. Meistrai tai atsirasdavo, tai dingdavo, komandos nuolat keitėsi, kol galiausiai visą vadovavimą Dalia perėmė į savo rankas.

„Tada jau labai greitai baigėsi ir darbai, ir pinigai. Ištaškiau visus savo pinigus: ir iš Seimo gautą išeitinę, ir parduoto buto pinigus“, – „KK2 penktadienyje“ pasakos D. Teišerskytė.

Ji prisipažins ir tai, kad ne visada sąžiningai laikėsi karantino priesakų ir kai kurie absurdiški ribojimai jai kėlė pasibaisėjimą.

Nemažai nusidėjęs neslėps ir buvęs Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga, kuris pernai „įvedė madą“ švęsti nuotolines Velykas.

„Jau pripratau, kad už daug ką esu kaltas. Taigi, atsiprašau už viską, kas buvo ir dar galiu avansu atsiprašyti“, – LNK eteryje kalbės Seimo narys.

Už ką A. Veryga prieš šventes atsiprašo Lietuvos žmonių, ar jis pats per šventes vyks aplankyti savo tėvų, kokius pandeminius išbandymus išlaikė Romas Dambrauskas ir kokios bus kitų garsenybių Velykos?

Šventinis „KK2 penktadienis“ – jau šį Didžiojo penktadienio vakarą, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)