Pavyzdine pora neretai vadinami dainininkai atvirauja, jog judviejų požiūris į gyvenimo būdą ne visuomet sutampa. Petras jau ne vienerius metus propaguoja sveiką gyvenimo būdą ir grūdinasi itin drąsiais metodais – rudenį maudosi šaltame ežere, o žiemą – neria į eketę. Pasak Livetos, Petras kiekvieną šeštadienio rytą pradeda lauke užsipildamas kibirą ledinio vandens, tad prie tokių jo pomėgių, jai tenka prisitaikyti ir virtuvėje.

„Kalbant apie mitybą, stengiuosi gaminti tokius patiekalus, kurie tiktų ir man, ir jam. Bet kuomet atsibosta, būna, jog pasigaminu tik sau, o jau Petras gali valgyti arba nevalgyti. Didelis darbas yra gyventi šeimoje su skirtingo auklėjimo ar požiūrio žmogumi, tačiau jeigu myli – tai ir deriniesi“, – laidoje „Virtuvės istorijos“ atviraus Liveta.

Dainininkai pasakoja, jog karantino laikotarpis nemenkai pakenkė muzikinei veiklai, tačiau viltingai tikisi, kad atšilus orams ir atėjus vasarai, vėl galės sugrįžti į sceną ir džiuginti klausytojus pamėgtomis dainomis.

„Jau sulaukiame užsakymų vasarai, miestelių, kaimelių šventėms. Norisi, kad kuo greičiau pasibaigtų karantinas, mat mums nesvarbu, kur dainuoti, svarbu, kad būtų klausytojų“, – pasakos Petras.

Tačiau, nors koncertai ir renginiai sustoję, pora kūrybiškumą išnaudoja kitoms veikloms – Liveta ėmėsi kurti gėlių puokštes, kurios netruko sulaukti gerbėjų simpatijų. O norėdami nustebinti savo pirkėjus, pora sugalvojo ir užsakymų pristatymą paversti mažu koncertu.

„Per pirmąjį karantiną mano dukterėčia, gyvenanti Airijoje, pradėjo kurti dirbtinių gėlių puokštes. Kilo mintis ir man išbandyti šią veiklą. Vos tik pasidalinau pirmaisiais rezultatais socialiniuose tinkluose, pasipylė prašymai ir užsakymai. Tuomet Petras pasiūlė, jog ir jis galėtų prisidėti prie šios veiklos, jog puokštes pristatytume kartu su muzika ir dainomis“, – apie naują užsiėmimą laidoje pasakos Liveta.

Koks ilgaamžės Kazlauskų santuokos receptas, kaip pora kūrybingai išnaudoja karantino laikotarpį ir kuris – Ilonos ar Dilano – Velykų stalo užkandis jiems patiks labiau – visi atsakymai jau šį šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)