Šio sekmadienio laidoje atsukti mokytojų kėdes sieks ir buvusios „Naujos pupytės“ grupės narės gražuolės Skaistės Steikūnaitės dukra. Talentinga, korėjiečių kalbą besimokanti keturiolikos metų Patricija apie sceną svajoja nuo pat vaikystės, rašoma pranešime spaudai.

„Kai buvau mažytė, žiūrėdavau į mamą scenoje ir norėdavau irgi užlipti, dainuoti ir būti tokia pati, kaip mano mama. Todėl nusprendžiau, kad viskas, reikia bandyti, reikia dainuoti ir dėl to čia ir atsidūriau“, − pasakoja Patricija.

Buvusi atlikėja Skaistė, kuri dabar jau ne vienerius metus dirba grožio sferoje, savo patirties scenoje tikrai nepamiršo, tad ir savo dukrai prieš pasirodant visai Lietuvai negailėjo patarimų.

„Dalyvavimas šiame projekte buvo jos siekiamybė jau labai daug metų. Geriau, kad vaikas turėtų savo stiprybes ir silpnybes, ir savo hobius, kad siektų kažko, nei kad nedarytų išvis nieko. Mano patarimas jai būtų tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis buvimu scenoje, daryti tai, kas jai patinka“, − sako Skaistė Steikūnaitė.

Apie mamos patarimus priduria ir pati Patricija. „Kadangi ji jau seniau dainininkė, sakė dar ir nepamiršti kvėpuoti dainuojant ir per daug nesitaškyti scenoje. Žinoma, kad charizma yra viskas scenoje, bet reikia nepamiršti ir gerai kvėpuoti, ir gerai padainuoti. Juk turi profesionaliai parodyti ir savo balsą.“

Kaip Patricijai seksis scenoje ir kokiu seniai duotu pažadu ji nustebins projekto mokytojus, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)