Aušrinę labiausiai užkniso sėdėti namuose vienai ir vienišai. Todėl karantino metu ji susigalvojo naują veiklą. Dainininkės draugai Plungėje turi restoraną, o Aušrinė tapo restorano cepelinų išvežiotoja.

„Kadangi neturiu galimybės niekur koncertuoti, nuo šiol galiu labai gerai suderinti maisto vežiojimą ir dainavimą, nes pagaliau galiu susitikt su žmonėmis bent jau tokiu būdu“, – šypsosi dainininkė.

Aušrinė Gerikienė - Tikroji išdykėlė

Kai žmonės užsisako cepelinų ir pamato, kad juos atvežė Aušrinė, labai apsidžiaugia, rašoma spaudos pranešime.

„Daug kas padainuoja kartu su manimi. Manau, kad Plungės žmonės yra labai patenkinti, kad jiems maistą į namus kartais pristato žinomi žmonės“, – pastebi Aušrinė.

Aušrinės vyras jau seniai dirba Norvegijoje, todėl vyras ir žmona retai matosi. Bet karantinas išėjo į naudą. Anksčiau, kai vyras grįždavo atostogų, Aušrinė koncertuodavo ir nebūdavo namie, o dabar būna.

Aušrinė Gerikienė - Tikroji išdykėlė

Be to, per karantiną atsirado daugiau laiko sau. Todėl Aušrinė pradėjo labai daug žiūrėt į veidrodį ir nusprendė šiek tiek pasitobulinti – jau visai netrukus ketina apsilankyti pas plastikos chirurgus. Dabar Aušrinė jau ruošiasi vasaros koncertams pajūryje, o kol kas jų nėra, iš namų rengia sveikinimų koncertus.

Visa istorija apie Tikrosios išdykėlės nuotykius karantino metu – šį trečiadienio vakarą, 19.30 val., per LNK, laidoje KK2.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)